| Claudiu_7827 a întrebat:

Credeti ca manelele, este un gen de muzica, sau incultura? Specificati de ce.

Răspuns Câştigător
| daddy a răspuns:

Pey ca este vb de cocalarie adica lauda de sine : " am bani, am femei, am masini " cam asta ma scarbeste la manele straight face
fa diferenta asculta gutza si apoi un richard clayderman cred ca se va observa diferenta happy
de asemenea versurile de genul " ghici cine s-a intors " sau " eu sunt smecheru nr. one " sunt mai mult decat penibile
in fine nu vreau sa intru in polemica cu fanii de manele asa ca fiecare e liber sa asc ce vreawinking

46 răspunsuri:
| Claudiu_7827 explică:

Eu vroiam sa scriu maneaua(la singular) dar voi nu intelegeti

| Claudiu_7827 explică:

De acord cu tine horeabortan... am o alta intrebare, voi nu gresiti niciodata gramatical?

| Claudiu_7827 explică:

Ei bine eu nu m-am uitat cum am formulat intrebarea, si din cate vad dintr-o neatentie, ma judeca 3 persoane de pe site.
Dar eu stiu foarte bine ca lumea a inteles intrebarea, si ca cei destepti au tacut. spor

| 12xxxx34 a răspuns:

Incultura-piraterie...clar...
mereu aceleasi teme...
si nici macar cantate de priceputi...in fiecare zi se mai lanseaza cate unu'

| christabell a răspuns:

Sunt versuri absurde, greseli gramaticale, transpuse pe un fond de scremete; o lalaiala ce reclama prostul gust si lipsa de cultura.care este...mai,draga!

| Simona_8441 a răspuns:

Manelele eu una le urasc! Cu siguranta incultura, pentru ca absolut toti manelistii se lauda(am multi bani si sunt cel mai tare)Le urasc! Artistii adevarati scriu despre sentimentele lor, despre viata, si avem ce invata! Nu de la manelisti

| cutache a răspuns:

Sunt convinsa ca manelele sunt un gen de muzica pentru cei inculti!

| emima a răspuns:

Cred ca este o incultura pentru ca manelestii stiu sa spuna numai despre bani femeisi etc

| emima a răspuns:

Este o incultura pentru ca manelistyy stiu doar sa zica de bani femei si bautura fa diferenta dintre nelyy furtado si salamlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ma maneaua este si manelele sunt un gen de ...incultura dar fiecare cu ce ai place si nu pot sa-ti raspund ca iar imi sterg astia raspunsurile pe motiv de rasism si bla bla bla...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tinand cont de gramatica ta pot spune ca intr-adevar, manelele ''este'' genul de muzica ce propaga incultura. fara numar! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@claudiu-nu stiu de ce am eu impresia ca pe pantofii tai cu cioc scrie D&G. faceam si eu o paralela intre gramatica ta si acea muzica comerciala.''tu nu asculta manele, tu ieste lipsit de coerenta''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca fapt divers, cine vrea le accepta ca si gen muzical.Cine nu, nu.Gusturile nu se discuta.
Oricum, la o nunta sau la un chef, dupa 3 pahare de vin, toti devin manelisti laughing

| spiritul a răspuns:

Un gen de nemuzica

| Penther a răspuns:

Gen de muzica care provaca stres psihic si face pe totii copii niste zombi care disturg si se fac violenti, se drogeaza, fura, fumeaza. Acesta este o arma a tiganilor de a cuceri intreaga lume x_X

| yonsoul a răspuns:

Dupa parerea mea sunt un gen muzical. Ca in orice gen muzical este bine sa faci o selectie. Pentru ca nu stiu daca cineva asculta absolut toate melodiile unui gen muzical. As vrea sa contrazic putin partea cu zonele slab dezvoltate. Totul depinde de starea sufleteasca a fiecaruia: pe unul il sensibilizeaza mai mult Richard Calyderman pe altul mult mai putin ii atinge sufletul o manea, dar pentru el este suficient. Asa ca parerea mea aceste manele sunt ascultate de foarte multa populatie datorita mesajului lor concret pur si simplu trait in banalitatea de zi cu zi. Credeti-ma alte genuri implica in versurile lor si in substanta sonora un abstract pe care nu il intelege oricine. Nu as spune chiar ca promoveaza incultura deaorece nu putem fi toti muzicieni, doctori, ingineri si sa ascultam toti Mozzart. Pe pamantul asta exista diversitatea pe care o inteleg intr-o anumita masura. Un gand bun tuturor celor de pe TPU. Sunt nou dar tratati niste subiecte super (o parte dintre voi) Felicitari si sa fiti fericiti.