Parerea mea este ca a fost ucis de doctorul Conrad Murray care i`a administrat in prostie tot felul de medicamente. Dupa care a adormit si a uitat sa-l mai trezeasca si pe Michael. E cam suspect mizerabilul de doctor pentru ca a sunat la ambulanta dupa 50 de minute, pe motivul ca 'nu stia adresa exact'. Daca suna la timp, poate Michael era viu acum. Michael a fost este si va fi cel mai bun.Melodiile lui sunt bestiale si vor fi mereu in top.La fel si dansurile.. E o pierdere enorma, dar sunt sigura ca el va trai mereu in sufletele fanilor sai (si al meu ca`s mara fana a lui), pentru ca ei sunt singurii care l`au iubit cu adevarat.
Long live the King.R.I.P
A murit din cauza medicamentelor, insa se poate numi si k a fost "ucis" atat timp cat doctorul i-a dat medicamente prea multe si prea puternice.
Cred ca a murit din cauza medicamentelor ( am citit undeva ca lua medicamente pentru orice durere bineinteles prescrise de medici ei iau distrus viata)
E posibil sa fi fost ucis(de doctorul lui, logic) dar mai probabil este sa fi murit din cauza medicamentelororicum e trist... o persoana ca el nu se va mai naste niciodataLove M. J.:X
S-a sinucis.Glumesc iti dai seama ca de la medicamente ca la cum arata ai impresia ca putea sta in picioare fara a se ingropa in buline.
Nici nu mai stiu ce sa cred...sincer..prefer sa merg p ideea k a murit din cauza medicamentelor prescrise gresit de medicul lui...
sau poate a fost destinul...
Parerea mea este ca a fost ucis de doctorul Conrad Murray care i`a administrat in prostie tot felul de medicamente. Dupa care a adormit si a uitat sa-l mai trezeasca si pe Michael. E cam suspect mizerabilul de doctor pentru ca a sunat la ambulanta dupa 50 de minute, pe motivul ca 'nu stia adresa exact'. Daca suna la timp, poate Michael era viu acum. Michael a fost este si va fi cel mai bun.Melodiile lui sunt bestiale si vor fi mereu in top.La fel si dansurile. E o pierdere enorma, dar sunt sigura ca el va trai mereu in sufletele fanilor sai (si al meu ca`s mara fana a lui), pentru ca ei sunt singurii care l`au iubit cu adevarat.
Long live the King.R.I.P
anonim_4396 întreabă: