| Corina_7356 a întrebat:

Credeti ca Michael e pedofil

Răspuns Câştigător
| ViVi a răspuns:

Michael jackson a parasit lumea asta sad chiar prea devreme
nu te mai uita la prostiile astea de stiri numai sa faca audienta si bani
nu era pedofil
acum sa ne gandim ca o ajutat foarte multi copii si eu ajutat cu bani si cu dragoste chiar si copii lui il iubeau foarte tare
asa sa numai spuna prostii
pentru ca eu nu cred
mj era un inger pe pamant
si acum este in rai si nu se mai uita la oamenii astia de nimic

big grineu consider ca este cel mai bun dansator si cantaret parerea mea
de aceea sunt si fana lui
asa ca stai linistita...

18 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Care Michael? Asta care a murit? O fi fost, acum nu mai are cum sa fie. tongue

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu cred.Auzisem ca acel copil sau acei copii au fost pusi sa spuna ca au fost violati, abuzati etc de catre Michael. Dumnezeu sa-l odihneasca acum.

| costyn162 a răspuns:

Exprimarea nu este corecta. Intrebarea trebuie sa fie la timpul trecut pentru ca din pacate, Michael Jackson-daca la el te referi- s-a stins din viata. Parerea mea este ca nu conteaza. Daca a fost sau nu, este un detaliu care tine de viata lui intima. Michael trebuie sa ramana in memoriile tuturor pentru vocea lui, pentru succesul prfesional; nu pentru noroiul care a fost aruncat in el cat timp a trait.

A fost, este si va ramane regele muzicii pop, chiar daca a fost pedofil, homosexual, etc.

| Anca_6939 a răspuns:

Nu! s. a spus asa numai pentru a lua bani de la el

| Klara a răspuns:

Michael Jackson a murit. Si n-a fost pedofil at wits' end

| Slavic a răspuns:

Michael Jackson a murit. Si n-a fost niciodata pedofil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EL a iubit copii pentru ca erau puri... nu cum sunt oamenii falsioh go on si rai.
A iubit asa cum te iubesc pe tine parintii tai.
O seara placuta.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Din câte ştiu Michael nu mai e.

| Irina a răspuns:

Copilul care a pretins ca a fost abuzat de el se pare ca a recunoscut ca a mintit la indemnul tatalui sau, dupa moartea lui Michael. Fiind o vedeta internationala normal ca mass-media a facut multa valva in jurul acestui subiect si i s-a format o imagine de pedofil dar mai mult ca sigur nu a fost.

| dragalasica a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai a profitat oleaca de mine cand eram mic!
ma apucam de beeptipp si faceam ca el!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| mary_5801 a răspuns:

Este adevarat ca unele aspecte din viata lui raman sub semnul intrebarii. dar eu nu caut raspuns. l-am iubit si il iubesc asa cum a fost, un om extrem de talentat si sensibil.regele nostru

| Raluuu17 a răspuns:

Nu chiar deloc...Care om ar mai fi strans atatia bani in scopuri caritabile. Dumnezeu sa-l odihneasca`n pacesad

| raluioana a răspuns:

Camborgia michael nu a profitat de nimeni nu fi prost este si va fi artistul nr 1 din tot universul si idolul meu pe viata te iub michael :X :X :X :X si mereu te voi iubi si nu a fost pedofil tot ce a facut a fost sa iubeasca copiii si sa vrea sa vindece lumea

| Michael Imola Jackson a răspuns:

Lui michael jackson ii placeau copiii si le lua cu ei in neverland in vacanta si atunci presa a crezut ca e pedofil dar nu-i adevarat mjj iubea foarte mult copiii avea si o vieata grea nu nici in gand nu-mi trece sa fiu pedofil...niciodata nu a fost

| roberta97 a răspuns:

Nu e pedofil. In '93 s-a spus asta, stiu. Un copil a vrut sa i-a bani de la megastar pentru a-l lasa in pace, deoarece erau saraci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da a fost cel mai mare pedofil din lume!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era un mare pedofil-gay care avea o muzicaa de **** si de fiecare data inainainte de concert facea sex cu un copil nevinovat care a crezut ca a castigat un premiu!

Întrebări similare