| tearsforfears667 a întrebat:

Credeti ca muzica rock va mai avea fani si peste 30 de ani?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Prea mic intervalul de timp.Va avea si peste 300, daramite peste 30! Oricat s-ar chinui paiatele care vin din urma sa denigreze rock-ul, oricum ar face-o, n-ai cum sa darami piloni de otel sufland.

14 răspunsuri:
| SymphonyOfDestruction a răspuns:

Eu voi fi unul dintre ei.

| Indestructible a răspuns:

Bineînțeles că da!

| RockNbeer a răspuns:

Daca voi mai trai atat.+1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va mai avea!
Sper sa mai trăiesc până atunci... poate o să-şi revină lumea şi o să înceapă să asculte muzică mai bună.

| SkizoMetal a răspuns:

Muzica rock va avea mereu fani, pentru că sunt şi oameni cu cap şi creier care s-au săturat să asculte toate fufele care cântă pe canalele de muzică.

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns:

Va avea MAI MULŢI fani.

| patrick5 a răspuns:

Normal, poate si peste 300.
Spunea cineva mai jos, sunt si oameni cu cap si creier care s-au sa asculte fufele ce canta la TV. Insa tot mai multi asculta prostiile de la radio si TV, acum daca asculti muzica mai veche sau asculti rock multi spun ca ascultii porcarii si ca sunt melodii de pe nu stiu ce vremuri... o stiu din propria experienta. dar nu are rost sa te gandesti la asa ceva... lumea e plina de fraieri si cretini care asculta numai muzica de rahat si gay-pop

| CautNume a răspuns:

Da.

| Woodenpints91 a răspuns:

Rock-ul este ceva ce nu va muri niciodată.
În ziua de astăzi, este lume (puţină ce-i drept, dar este) care mai ascultă melodii din anii 60, deci, nici nu se pune problema ca rock-ul să moară. Nici peste 30 de ani, nici peste 300.

| adisuper a răspuns:

Rockul nu v-a muri, atâtea sentimente, atâtea versuri superbe, cum să dispară?

| splitt a răspuns:

Rock-ul nu va muri niciodata, a supravietuit, a evoluat si nu o sa moara niciodata, pentru ca accest gen exprima ceva

| NoShit a răspuns:

Normal că va mai avea. Din contră, cred că aceste căcaturi de house, manelen, pop şi ce se mai ascultă n-or să mai aibă aşa mulţi fani cu trecerea timpului. E doar o modă, cum era şi disco prin ani '80. Ce-i de calitate, rămâne peste timp.

Întrebări similare