| Elena1234456 a întrebat:

Credeti ca Paula Seling & Ovi - Playing with fire are sanse sa castige Eurovizionul?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Oricum mai rau ca anul trecut nu se poate.Ne-am facut de basm anul trecut cu piesa aiabatting eyelashes
De castigat Eurovisinul n-are cum.Hai sa fim realisti.Se cauta originalitatea si nu cred ca e cazul la noiraised eyebrows

11 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Nu are absolut nicio sansa. Piesa e medie, draguta dar vor fi piese mult mai frumoase din pacate.Eu sper sa ne clasam in primele 10 locuri ca sa prindem finala direct anul viitor.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu cred ca o sa castige si nici macar nu o sa se califice pentru Eurovisionul urmator.Paula Seling are o voce de exceptie, dar ce sa faca ea cu o asemenea piesa? Nu este un concurs de interpretare. Conteaza melodia.Si daca nu-ti ramane in gand si nu poti s-o fredonezi mai tarziu, adica sa ti-o amintesti...degeaba!

| Ea12345 a răspuns:

EU cred ca nu.Sincer, mi s-a parut printre cele mai proaste piese...Eu as fi ale Alexa-Baby.

| Raiden a răspuns:

Ei iti dai seama ca nu! Sa fim realisti.laughing
Eu ma rog sa intram in top 10, dar. straight face

| 334499 a răspuns:

Sper doar sa putem evita ultimul loc big grin

| Bianca18 a răspuns:

Nici o sansa. Parerea mea este ca ne vom face de ras exact ca si anul trecut, clasandu-ne pe unul dintre ultimele locurihappy Sincer, mie mi-a placut Zero - Lay me down. In concluzie, niciuna dintre melodii nu mi s-a parut de Eurovision...

| Lavy_4392 a răspuns:

laughing glumesti nu? sa castige?
in finala 90% va ajunge. dar sa castige in nici un caz.Nu! nu vom intra nici in primii 10winking oh go on

| Miss Sintetic a răspuns:

N. e pus dumnezeu mana in capa daca ajungem in finala.

| calubalan a răspuns:

Nivelul slab al competitiei de anul acesta este consecinta a celor intamplata in anii trecuti! Mari compozitori si interpreti au renuntat sa mai lupte cu morile de vant! Probabil ca cei alesi anul acesta sunt cei mai buni din cei prezenti DAR asta nu inseamna ca vom face fata sau mai bine zis vom fi bagati de cineva la eurovison! http://gandeste.org/puncte-de-vedere/manifest-pentru-tineri/9555

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa castigam in nici-un caz, dar un loc bunicel avem sanse mari sa luam pentru ca e o melodie bunicica si este cantata foarte bine livewinking. Sunt aproape sigura ca nu ne vom face de raswinking.

| sweetpoison_4173 a răspuns:

Problema aceasta s-a pus si la ceilalti candidati. majoritatea avand rezultate dezamagitoare.Nu cred ca Paula ar fi o exceptie. Avand in vedere acordarea de voturi politico-geografic, imi este greu sa cred ca s-ar putea intampla o minune happy

Întrebări similare