| anaid96 a întrebat:

Credeti ca Romania va castiga vreodata Eurovisonul? Si cine credeti ca ar fi artistul care va castiga?

Răspuns Câştigător
| Madalina285 a răspuns:

Cu siguranta, vom castiga si noi Eurovizionul.Sunt multi cantareti talentati care, daca muncesc mai mult pentru a face o melodie reusita, vor putea aduce nume bun Romaniei.Eu cred,ca daca ar participa,Andra,Play and Win,Inna,Elena Gherghe,Alexandra Stan, Corina, Fly Project sau Guess Who ar putea castiga!

6 răspunsuri:
| Indispus a răspuns:

Tutu...
(glumesc)

| KapshunikaViorika1994 a răspuns:

Da, de ce nu. In Romania sunt niste cantaretzi foarte buni, chiar daca canta deosebit unul de altul. Mie imi place mult felul cum canta Elena Gheorghe. Imi plac si Florin Peste (chiar daca majoritatea melodiilor sunt copiate), Ioana, Denisa, Diana, Play AJ, Alexandra Stan, etc. Cine stie? Eu sper sa castige!

| ImSara a răspuns:

Poi se poate ori si ce, dar cine ar putea castiga, ar fi Inna sau multi alti fiindca avem niste artisti minunati (in afara de manele ).big grin

The End

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Cu manele nu se poate

| Crisis a răspuns:

Baietii de la Trooper laughing

| TurnOn a răspuns:

Poate daca ne reprezinta Scorpions! ar fi o idee buna sa luam pe cineva de afarawinking nu stiu exact dar anul asta trebuia sa fim printre primii 10! chiar mi-a placut melodia dar no...nu stiu sper ca o sa fim printre primii 3 ( macar)!