Cum au zis şi cei de mai sus, e talentat şi poate se află şi undeva printre cei mai buni, dar cel mai bun nu e. E doar supraestimat şi foarte cunoscut, atât.
Deloc. Sunt mulţi, foarte mulţi chitarişti care sunt peste el.
Slash e un chitarist bun şi popular, dar doar atât. Nici măcar în Top 10 nu intră.
Nu imi pare chiar asa bun.Majoritatea solo-urilor sale pot fi cantate de o persoana care canta de 2 ani la chitara, dar nu ar fi vorba numai de asta.Nu prea am vazut cum se descurca cu improvizatiile sau ce tehnici are dar cu siguranta sunt peste 200 de chitaristi mai buni ca el
E unul dintre cei mai buni, sa nu uitam de Jimi Hendrix, Angus Young... Am facut o lista cu 100 de chitaristi din mai multe trupe. www.authentic-rock.blogspot.com :)
Aaaa! Joan Jett! te iubesc Pentru tine as face surfing pe rechini, as alerga pe crocodili, m-as lupta cu leii doar ca sa fii a mea.
Nici o problema, repet e o lista nu un top, primul de pe lista nu e cel mai bun si ultimul cel mai prost, e doar o lista, pentru ''imbogatirea'' cunostintelor despre muzica.
E printre cei mai buni, dar nu stiu daca-i va egala vreodata pe legendarii chitaristi.
anonim_4396 întreabă:
Liviu6763 întreabă: