New Shit vs Old School.
Ma amuza cand se trezesc specimene care cred ca daca se imbraca in negru,isi lasa parul pe fata si au in telefon numai melodii Paramore,Tokio Hotel,se cred mari rockerii.
Ma intreb oare cati dintre ei or fi auzit de Black Sabbath, Led Zeppeline sau Deep Purple? (Smoke on the water e de referinta ).
Acesti "wannabe rockers" pun pret doar pe imagine. Oare ce s-a intamplat cu solo-ul ala de chitara pe care atunci cand il auzeai ti se inmuiau picioarele, sau cu tobele care-ti dublau viteza pulsului? Asta ca sa nu mai zic de vocea aceea pe specifica pe care atunci cand o ascultai iti ridica parul pe maini.
Acum fanii Avril Lavigne se cred mari punkeri si nici macar nu stiu cine-s Sex Pistols sau The Clash.
In realitate multa lume zice ca asculta rock ...doar pentru a se afla in treba! :.in realitate asculta dance.sau mai rau manele si spun ca asculta rock doar pentru a nu se face de ras intr-un grup! :. daca e sa ii rogi sa zica 10 formatii, nu stiu decat vreo 5...
Cei care spun ca asculta "rock" o spun din perspectiva,pentru a se simti "unici",pentru a spune altii"ce tare e asta, e diferit", se simt oarecum bien ca asculta rock'ul ultimilor 5 ani,al naibii de comercial si ca au azit de Metallica si AC/DC,apai daca asta insemna sa asc rock...
La ei rock inseamna ce ai enumerat tu mai sus si ca rock legendar doar "Nothing else matters",doar e una dintre cele mai cunoscute balade,nu?
Daca ar fi sa o luam dupa toti ce asculta "rock" ar fi mult mai multi decat manelari sau hoseri dar cei ce chiar eu inetles ce este muzica adevarata, rock'ul classic, muzica fara de care ra*atii din ziua de azi nu ar fi existat sunt foarte putini (din pacate)si ma simt al naibii de mandra sa fiu una dintre ei
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com
Asa e! stiu si ei 2 mel rock cu care se lauda si cand mergi le petrecerea lor uita ca le,, place,, rockul si baga numai rep si de club(mi s-a intamplat si am fost dezamagita pentru ca persoana respectiva a promis ca va pune cele 2 melodii care mie imi plac mult)
Eu stiu asta din experiente proprii: asculta "rock" pentru ca e "la moda". Deci eu am auzit asta de enspe mii de ori pana acum si sincer m-am saturat.
Mai sunt si persoane care asculta rock cu adevarat, dar din punctul meu de vedere[si din pacate ] sunt mult mai putini decat cei care spun ca asculta rock dar asculta inna sau gayber.
anonim_4396 întreabă: