Nu toti.
mai ascult muzica veche
insa mai rarut
fiecare generatie cu moda sa.nu se mai poate da timpul inapoi!
Asta e melodia mea preferata din categoria asta! si da eu ascult genul asta de melodii!
Nuuuuuuuuuu, nu o mai asculta nici cei mai mari! Dan Spataru a fost o vedeta a generatiei sale, si ca orice moda... a apus.Asta nu inseamna ca muzica lui nu este frumoasa! O asculti laolalta cu alte melodii vechi si frumoase "ever green". Doar ca gusturile s-au schimbat! Tineretului din ziua de azi nu-i place nici Beatles, daramite Dan Spataru!
Uite am 15 ani.Nu ascult Dan Spataru, dar ador muzica veche.Bine asta depinde si de starea mea pe care o am, dar de obicei prefer muzica veche, linistita.
La cei 16 ani ai mei ascult foarte des muzica veche si il ador pe Dan Spataru ca si pe Madalina Manole, Margareta Paslaru, Mirabela Dauer, Laura Stoica, Ioana Radu, Giga Petrescu si multi altii
Am 22 de ani. de la dan spataru ascultam drumurile noastre, in rest referitor la muzica veche, prefer muzica straina, dar asta nu inseamna ca o evit pe cea romaneasca in totalitate. imi mai place si mihaela runceanu de exemplu. asa ca...nu toti asculta house, manele etc. depinde si de starea de spirit pe care o ai atunci cand asculti muzica, ca uneori poate ai nevoie de ceva mai nou aparut, alteori de melodii consacrate.
furni întreabă: