| LastChance a întrebat:

Credeţi că un rock-er adevărat ar combina rock-ul şi cu alte genuri de muzică(rap, pop, dance)? Ce părere aveţi despre ăştia care deşi nu ascultă manele, din când în când mai ascultă una, două pentru că o aud la prieteni? Vi se pare normal să se mai numească rock-er?
Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| TheDarkEmpire a răspuns:

Rockerii adevarati asculta doar rock, fara combinatii.
(Rock + alte genuri = error)

14 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Un rocker adevărat ar combina rock-ul cu alte genuri de muzică de calitate, deoarece rockerul știe să diferențieze muzica de calitate de una de rahat. (vorbim de rockerul adevărat, nu de Tokio hoteliști sau fani Avril Lavigne)

Rockerul nu ar combina rock-ul cu pop-ul de gen tembela gomez, biberon, lady caca etc.Dar ar combina rock-ul cu pop-ul de calitate, gen Ace of Base, Maroon 5, Modern Talking.

Rockerul adevărat nu ar combina rock-ul cu rap-ul gen Puya, grasu XXL și mai știu eu ce ratați, dar ar combina rock-ul cu rap-ul gen Veritasaga, Eminem etc.

Cât despre dance, nici un om cu gusturi bune la muzică nu ar combina rock-ul cu dance-ul.

Sunt sigur că ai înțeles diferența.
Baftă

| LastChance explică:

@JusTaKid15, eu ma refeream la cei care asculta rock bun
@Paulla, spuneam sa asculte foarte rar o cocalarime.
laughing

| Bogdanux a răspuns:

Eu mai ascult unele melodii pop, dar din acela vechi, deoarece cu acet gen de muzica si cu rocku' am crescut eu.
Si nu ma consider un rock-er adevarat, Rocker-ul adevarat e acela care face muzica...happy

| Paulla a răspuns:

Eu nu am mai ascultat altceva in afara de rock de ani buni(exceptie fiind petrecerile, cluburile etc.), dar cand eram mai mica imi amintesc ca mai ascultam rar cate o melodie pop, rap... Nu imi amintesc bine. Dar manele? No way!
Nu ai nici un drept sa te numesti rocker, rapper sau ce naiba vrei daca asculti manele. Manelele pot fi orice, numai muzica nu.

| Paulla a răspuns:

@LastChance doar ma invarteam si eu in jurul subiectului.
Cum am mai spus, daca e vorba de manele esti cocalar. Simplu.

| Sconcsiş a răspuns:

Sunt de acord cu @7h30. Eu mă consider rocker deşi ascult şi pop, (nu manelele din ziua de azi care ar trebui să fie pop), rap (foarte rar, doar Eminem).
De exemplu eu ascult ABBA, Celine Dion, Shakira, Jackson 5 (nu Michael Jackson, ci Jackson 5), Jason Mraz, Cher, Bryan Adams, Roxette, Madonna, George Michael, Ace of Base, Robbie Williams, Maroon 5 etc.

| AidaAmaranta a răspuns:

Nu exista rock er (fata sau baiat)care sa sculta numa rock! happy

| 985436982 a răspuns:

Eu ascult si dubstep :L

| Mayhem_8215 a răspuns:

Daca esti rocker/metalist/rapper/trancer, exista vreo lege care sa te impedice sa asculti altceva decat genul predominant pe care-l apreciezi? Adica. ma rog, rocker sa asculte prea mult dance si pop strict comercial nu prea am vazut, insa pop-rock sau unele melodii rap/hip hop da. Depinde de persoana.

| SaintJimmy a răspuns:

Sunt total de acord cu ce a spus 7h30.
E așa de penibil ca un rocker să asculte, pe lângă rock, alte genuri de muzică bună [!] care totuși, nu conțin Baby Baby Ohhh și tot sunt considerate cocălărisme...
Adică tu consideri că cineva care ascultă atât Bon Jovi, cât și Michael Jackson [îl iau ca pe un exemplu fiindcă e unul din reprezentanții muzicii pop care a scris istorie în muzică, și unul din cântăreții mei favoriți], e o eroare a naturii și nu merită să asculte rock fiindcă îl face de rușine? Atâta timp cât se face diferența dintre muzică bună și gunoi, mie mi se pare în regulă.

| barcelonamessi a răspuns:

Daca faci asta nu mai esti rocker

| jinxx a răspuns:

În ziua de azi sunt foarte mulţi rataţi care se cred rockeri dacă ascultă pop rock şi mari anarhişti dacă ascultă Avril.
Eu consider că atâta timp cât ştii ce-i ăla rock, ce transmite şi asculţi rock adevărat te poţi numi rocker. Normal că mai ai tangenţe şi cu alte genuri, fie din cauza gusturilor, fie a circumstanţelor.

| jinxx a răspuns:

^De acord.

| TeddyBear a răspuns:

Nu happy.Din moment ce ai combinat rap, pop, dance si etc cu Rock`ul in niciun caz nu mai esti Rock-erhee hee.Si mai ales la partea cu manelelestraight face.Pai ori esti Rock-er ori esti Manelarlaughing. Deci cred ca din moment ce asculta si manele si alte genuri de muzica nu se mai numeste Rock-er.

Sper ca te-am ajutat happy.