Imi pare foarte rau ca pleaca Minculescu... Concertele Iris sunt printre primele concerte rock la care am fost, iar trupa mereu va avea o semnificatie aparte pentru mine. Iris si Cargo...
N-or fi cei mai originali, n-or fi cei mai geniali instrumentisti, dar stiu sa transmita emotie publicului.
Cred ca Minculescu s-a saturat sa ai imite pe alti si vrea sa faca ceva cu ce a mai ramas din cariera sa
Iar Iris, Iris nu se va schimba nici odata, tot o trupa de carton va ramane...o trupa care se vrea a fi legnda, pe muzica altora.
Pai normal ca nu va mai fi,nu va mai fi imitatia aceea de Rob Halford solist, nu vom mai avea parte de o coperta a unui album Iris, pe care sa apara chitaristul unei trupe din afara, poate-poate nu vom mai vedea imitatii ieftine si nereusite ale unor melodii Judas Priest, Led Zeppelin sau Black Sabbath.Sau poate va fi tot la fel.Iar acel Toni e fostul solist de la Directia5. Daca nu gresesc, pe solistul de la Directia5 il cheama Marian.Ambele trupe nu sunt ceea ce pretind, ambele n-au un sound ce sa apartina lor, ca mai toate trupele romanesti, n-au identitate ca trupe, niciuna.
Iris a fost şi este o panaramă de trupă, şi cu şi fără Minculescu.
Lasă că aşa se agita lumea şi când a plecat Kempes din Cargo, şi le-a trecut rapid.
O trupă nu înseamnă solistul+restul. Văd că ăştia sunt cei mai bociţi, atunci când părăseşte câte unu trupa cu care a cântat.
rock231girl întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: