Il iubesc si pe el si melodiile lui . E cantaretul meu preferat, de fapt mai e si Bruno Mars tot pe primul loc, iar cantareata mea preferata cred ca deja ti-a dat seama.
Cum canta? Nu mi-a placut niciodata. De ce? Simplu, nu e genul meu de muzica. Daca s'ar reprofila pe ceva gen rock alternativ, sau orice ceva mai bun decat prostiile care le canta acum, da, l'as asculta. Altfel NU!
Saracul copil fara copilarie...Sincer mi-e mila de el si de ce o sa ajunga. In 1, 2 maxim 3 ani sa vad cat o sa va placa pentru ca de abia acum intra in adolescenta, si fetele care il plac(nu cred ca a trecut vreo una de adolescenta) nu stiu la ce schimbari este expus. In primul rand vocea care o sa i se schimbe complet dar na...nu m-ar mira sa faca "muzica frumoasa" cu orice voce pentru ca deh, cica si Inna e cantareata tata.
Mie mai ales melodiiile love me, baby, somebody to love si never say never si il ador si pe el
Are o voce...prima oara cand l'am auzit am intrebat:"cine'i tipa?"
nu'mi place...
Mie imi place.Ador si cum canta(mai ales melodia ''Never let you go)si cum arata.
Justin biber ...nu-mi place deloc ...nu stiu ce-i cu muzica asta a lui, trebuie sa se linisteasca omu
Camper123 întreabă:
DenisIonut01 întreabă: