| flafyyAdamLambert a întrebat:

Cui ii place Adam Lambert si ce stiti despre el? funda :X

Răspuns Câştigător
| xSoaked a răspuns:

Mie imi place si stiu totul despre el ( m-am documentat cand am devenit glamberta :> adica acum cateva luni ) :)) Pai nu mai bine cauti pe wikipedia? Bine, bine altfel nu ai fi intrebat. Pai inainte sa participe la American Idol, sa cante intr-un mod extraordinar si sa iasa pe nedrept pe locul 2 a fost stage performer, adica juca in musical-uri de pe Brodway si din alte locuri mai putin celebre. E gay ( wooow iti dai seama ) si... mai stiu ca arata foarte bine :)) S-a nascut in Indianapolis :))( astea le citesti si pe wikipedia ) si si-a lansat primul album, "For your entertainment" pe 24 noiembrie 2009. Si e varsator. Si daca mai vrei sa stii chestii, desigur, vesnica indispensabila wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Adam_lambert. Ti-as spune si cover-urile pe care le-a facut la Idol ca le stiu si le ascult mereu, dar e mai explicit acolo :D

Sper ca te-am ajutat :>

10 răspunsuri:
| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

Nu prea ascult. Dar stiu ca e gay laughing

| Derye a răspuns:

Eu stiu cam toata cariera lui, si chestii pe care nu le stie chiar oricine, dar poate ti le spun mai tarziu, nu imi e prea bine.

^ am postat asta, ca sa tin minte intrebarea si sa-ti zic tot ce nu ti'au zis colegii mei.

| flafyyAdamLambert explică:

Stiu totul despre el pentru ca il ador voriam doar sa stiu cine mai il place pe aici si cine stie despre el happy

| xSoaked a răspuns:

Whooow nu ne-am dat seama din username-ul tau ca il adori laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce pot sa spun
imi place cum canta
chiar are talent baiatul recunosc dar pacat ca ii ce iihappy
eu ascult melodiile lui
cum ar fi:If i had you si Mad World
mda preferatele mele
oricum
stiu ca-i amic cu Lady GaGa si a devenit din nou iubitul lui Drake LaBry care e designer, cica si-au refacut iar relatialaughingdin cate ma inteleslaughing
a devenit faimos prin concursul American Idol si acolo a recunoscut ca-i gay dupa ce a castigat dar inainte a facut sex oral cu un barbat si pe langa asta a aratat si degetul mijlociu lumii
vrei mai multe detalii?laughing

| flafyyAdamLambert explică:

Draga cris nu a facut sex oral cu un barbat atuci de cat a mimat c-o fi facut el cu drake nebunii in pat asta e altceva dar in public never WTF este e wild dar nici chiar asa si app de faza cu mimatul sexului oral toti au facut mare scandal dar la noi cand loredana groza a facut acelasi lucru la 40 de ani (el 28) nu a zis numeni mai nimic dra pe el toti ca vai ce tragedie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il ador pe adam lambert

| MusikOnLife a răspuns:

Absolut totttul ...nu mi-a scaptat nimic:X:Xprea mare fana lui Adam,:Xka sa nu stiu:Xilu Adam:X4 ever:Xsi boule daca e gay si celaughingpentru noi fani este un angellove struckai auzit:X

| byencutza95 a răspuns:

Mie imi place.happy e super happy

Întrebări similare