Mie imi place si stiu totul despre el ( m-am documentat cand am devenit glamberta :> adica acum cateva luni ) :)) Pai nu mai bine cauti pe wikipedia? Bine, bine altfel nu ai fi intrebat. Pai inainte sa participe la American Idol, sa cante intr-un mod extraordinar si sa iasa pe nedrept pe locul 2 a fost stage performer, adica juca in musical-uri de pe Brodway si din alte locuri mai putin celebre. E gay ( wooow iti dai seama ) si... mai stiu ca arata foarte bine :)) S-a nascut in Indianapolis :))( astea le citesti si pe wikipedia ) si si-a lansat primul album, "For your entertainment" pe 24 noiembrie 2009. Si e varsator. Si daca mai vrei sa stii chestii, desigur, vesnica indispensabila wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Adam_lambert. Ti-as spune si cover-urile pe care le-a facut la Idol ca le stiu si le ascult mereu, dar e mai explicit acolo :D
Sper ca te-am ajutat :>
Eu stiu cam toata cariera lui, si chestii pe care nu le stie chiar oricine, dar poate ti le spun mai tarziu, nu imi e prea bine.
^ am postat asta, ca sa tin minte intrebarea si sa-ti zic tot ce nu ti'au zis colegii mei.
Stiu totul despre el pentru ca il ador voriam doar sa stiu cine mai il place pe aici si cine stie despre el
Pai ce pot sa spun
imi place cum canta
chiar are talent baiatul recunosc dar pacat ca ii ce ii
eu ascult melodiile lui
cum ar fi:If i had you si Mad World
mda preferatele mele
oricum
stiu ca-i amic cu Lady GaGa si a devenit din nou iubitul lui Drake LaBry care e designer, cica si-au refacut iar relatiadin cate ma inteles
a devenit faimos prin concursul American Idol si acolo a recunoscut ca-i gay dupa ce a castigat dar inainte a facut sex oral cu un barbat si pe langa asta a aratat si degetul mijlociu lumii
vrei mai multe detalii?
Draga cris nu a facut sex oral cu un barbat atuci de cat a mimat c-o fi facut el cu drake nebunii in pat asta e altceva dar in public never WTF este e wild dar nici chiar asa si app de faza cu mimatul sexului oral toti au facut mare scandal dar la noi cand loredana groza a facut acelasi lucru la 40 de ani (el 28) nu a zis numeni mai nimic dra pe el toti ca vai ce tragedie
Absolut totttul ...nu mi-a scaptat nimic:X:Xprea mare fana lui Adam,:Xka sa nu stiu:Xilu Adam:X4 ever:Xsi boule daca e gay si cepentru noi fani este un angelai auzit:X