Numai cand spui numele Andra te gandesti la o voce senzationala. Este o fata cu un caracter de nota 10.Nu s-a dezbracat si nici nu a ajuns acolo unde este acum prin scandaluri. Ea s-a remarcat prin vocea ei.asa cum ar trebui sa faca orice "cantareata/cantaret" din ziua de azi dar rar mai vezi asa ceva.Toate melodiile ei imi plac.Sunt unele mai frumoase decat altele de ex: Dragostea ramane, Femeia, Colt de suflet, Un lucru sa-mi dai si multe altele
Mie imi place mult. E draguta, are melodii frumoase si din ce vad eu are si un suflet bun.
Nu neaparat ca imi place imi mod specialdar o admir pentru vocea ei, pentru curajul ei, pentru ambitia ei...si dupa mine toate melodiile cantate de ea sunt originale ...asa ca dupa mine Andra este cea mai buna cantareata din Romania:X
Mie imi plac melodiile Andrei :X
de exemplu Colt de suflet, Dragostea ramane, Iubeste-ma astazi iubeste-ma maine, De-ai fi un inger...etc. :p
Nici nu mai are sens sa precizez. Andra e o fata e o interpreta draguta cu o voce extraordinara. Melodia "colt de suflet" mi se pare cea mai reusita melodie din ultimul timp. Am ascultat-o enorm. Andra si Adi Cristescu fac cel mai frumos cuplu din muzica romaneasca. Adi Cristescu are si el o voce uimitoare, calda . Pentru cei care nu au ascultat piesa inca, v-o recomand ( Andra ft Adi Cristescu - Colt de suflet ) :X
Scuze pentru greseala de mai sus. ma grabeam si nu am scris corect. ( andra e o interpreta*** )
Toate melodiile imi plac, are o voce extraordinara si canta orice gen daca o pui. Imi place tare mult melodia Abelia...nu ma mai satur sa o ascult.
Http://www.andramusic.ro/ro/noutati/
Melodia mea preferata este Colt de suflet si Femeia.
http://www.youtube.com/watch?v=PzPsH5MNCX4
http://www.youtube.com/watch?v=JQw3c_SKiks
Imi place Andra foarte mult este o diva in adearatul sens al cuvantului deci din toate punctele de vedere
Melodiile ei care imi plac mult sunt:
-femeia
-colt de suflet
-dragostea ramane
s. a. m. d.
pup
Imi place extrem de mult! E o persoana extraordinara! Are o voce superba iar melodiile ei sunt minunate!
Dar. Ce sa nu adori la ea? e asa de sweet], iar melodii sincer nu cred ca e una care sa nu imi placa:X
Si eu o adorrrrrr:X:X...pai.nu cred ca e vreo melodie de'a ei care sa nu'mi placa:X dar imi place f mult Colt de Suflet, Iubeste-ma astazi iubeste-ma maine.Femeia.toateeeeeeee!
Hello:X
si mie imi place ft mult andra
are o voce foarte buna:X si cred ca cuvintele ei vin din inima
Cred ca meld Femeia si colt de suflet sunt cele mai renumite
si ft multi le asculta
sper sa aiba succes in continuare.
Pt ca are o voce ft buna
Andra canta superb Are o voce foarte frumoasa... Pai melodia care imi place acum este Colt de suflet..., dar mai imi plac si alte melodi, binenteles
Sincer.si mie imi place farte mult. andra poate canta extraordinar si daca ai trezit`o acum din somn si o pui sa-ti cante. imi plac toate melodiile ei, dar mai ales cea noua. "colt de suflet". :X
Mie imi place Andra de cand eram mica
Felul ei de a fi, vocea, caracterul si firea :d
Stie mereu ca poate mai mult si o dovedeste.
colt de suflet , iubeste`ma astazi iubeste`ma maine, ramai cu mine. majoritatea imi plac foarte mult
:**
Mie imi place melodia andra femeia:X.canta foarte frumos. dar si ea e foarte frumoasa:X:X:X::X
Ancuta5678 întreabă: