| fluturenegru a întrebat:

Cui ii place Bill Kaulitz?

Răspuns Câştigător
| WatswovskyvonAle a răspuns:

Ohh il ador:X:X numai cand aud numele lui...pff... Nu stiu cum sa iti zic ce simt! Am fost pe 30 martie 2010 la Vienna la concert Tokio Hotel si a fost super:X:X nici acum nu imi vine sa cred ca l-am vazut in carne si oase:X:X:

9 răspunsuri:
| Whatthehell66 a răspuns:

Mieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee love strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove struck

| Sua a răspuns:

Mie nu-mi place

| Deyutza a răspuns:

Mie! happy Dar nu sunt inebunita imi place doar cum canta vreo 2-3 melodii (nu-mi place aspectul DELOK!) tie iti place? happy

| Andreea1130 a răspuns:

Il ador:X

| deedee_9382 a răspuns:

Pur si simplu il iubesc, numai cand vad o poza sau ii aud numele ma a cu fluturi in stomac si ma simt incredibil, nu stiu daca ma intelegeti, dar il adoooor day dreaming:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place e super dragut, si canta si bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adorabil! il iubesc!

| Llolal a răspuns:

Mie imi place e frumos artistul

| yourangelanairam a răspuns:

Nu imi place

Întrebări similare