Mie :X:X pentru ca piesele lui iti ajung in suflet, reuseste prin melodiile lui sa`si expuna trairile, pentru expresivitatea lui din videoclipuri, se vede ca traieste momentul si nu pur si simplu filmeaza un video si chiar mi se pare o persoana speciala :X
Bruno Mars
Are o voce f. frumoasa.
piese dragutee
canta ff bine si live
Sincer noua lui melodie Grenade o ascult intruna
Bruno Mars un cantaret, compozitor, producator, multi-instrumentist imi place cum canta, un real talent.
Bruno Mars e dragut si frumos si are o voce superba`!:X:X
Imi place foarte mult ochii lui "lenesi", vocea lui perfecta, zambetul lui fermecator si el chiar isi pune sufletul in muzica, iar melodiile: Nothin' on you, Grenade si The lazy song le ascult toata ziua :X`! Stie cum sa-si atinga fanii si cum sa-i faca sa-l iubeasca mai mult, mai mult, mai mult``! Tot ce pot spune e ca Bruno Mars e cel mai tare cantaret din lume, apoi JB:*>
Canta super tare, nu-si bate joc de nimeni, face videoclipuri super, pe scena este foarte activ ( tocmai urmarisem la TV un concert de-al lui. pe MTV parca ) na nu stiu ce sa spun dar e unul dintre cantaretii mei preferati
Salut Mihaela. Imi place Bruno Mars dar nu sunt o persoana care asculta melodiile lui intruna. Bruno Mars este un interpret ce stie sa se faca auzit, are niste melodii de admirat si niste videoclipuri la fel. Cu drag r4uL.
DaughterOfDarkness întreabă: