anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cui ii place DUBSTEP-ul sau ROCK-ul?(daca va place spuneti ce melodie si cine o interpreteaza, daca nu spuneti ce gen de muzica va place)

Răspuns Câştigător
| VuLpiiii a răspuns:

Imi place si dubstep'ul si rock'ul

Skrillex -First of the year, bangarang

Bring me to life( Evanesence-rock si e si dubstep remix)

Annisokay (screamo)-Sky, who am i(nu e screamo), telephone(lady gaga cover)

30 seconds to Mars -from yesterday, a beautiful lie, kings and queens, this is war, 93 million miles

three days grace -break,gone forever,let it die,i hate everything about you,on my own,someone who cares

breaking benjamin -breathe,i will not bow,diary of jane,dear agony

set the sun(screamo) -no knives for nathan,armagetiton, mojo groove, john stokedton vs the state og gnarnia, father said, mishaps(nu e screamo)

sper ca te'am putut ajutabig hug funditapuppy dog eyes

7 răspunsuri:
| dracu14 a răspuns:

Thrash metal-megadeth-the scorpion
black metal-venom-black metal
death metal-sepultura-arsie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-mi place dubshit-ul;

- Negură Bunget, Trooper, Luna Amară, Magica.
- Aerosmith, Nirvana, Bon Jovi, Pearl Jam, Alter Bridge, Black Sabbath, The Doors, Europe, Epica, Within Temptation, Sirenia, Flyleaf, Nightwish, Fozzy, Green Day, Guano Apes, Iron Maiden, Metallica, Megadeth, Sepultura, Rage Against The Machine, Queen, Scorpions, Sonata Arctica, Volbeat, Velvet Revolver, Bullet For My Valentine.

| Patrisia14 a răspuns:

Imi place si rock'ul si dubstep.
Imiii place mult Skrillex-Bangarang laughing E genul meu.
Si rock- the Beatles-let it be.
Sunt genul meu.

| HeaVVy a răspuns:

Slipknot - Dead memories, Before I forget, Duality, Psychosocial happy Linkin Park - Points of authority, One step closer, Papercut ETC. Daca vrei sa te apuci de rock/heavy metal iti recomand Slipknot - Heavy Linkin Park - Rock