Bleah :-& o urasc adica imi plac cateva piese si cateva episoade dar se da prea mare.acum toata lumea e innebunita dupa hannah montanamai terminati cu ea
De ce sunteti asa de rai? In plus eu am intrebat cui ii place Hnnah Montana nu cui NU-I place! Si daca am pus aceasta intrebare nu inseamna ca mie personal imi place! Nu va suparati... dar...
Asa cum a zis si kandyland.Toti avem gusturi diferite. Daca nu va place nu va obliga nimeni sa va uitati.Nu va suparati! Mai vb! Pa!
Da mie una foarte mult tie stii pote nu te-ai uitat la filmul ei da sa stii ca e superrr tarrre
Ieu am si vasuto, stu si cati ani are am si numarul ei. Inregistrezi niste cantece cu ea. Apropo eu ma chiem Miruna.
Ziceti ca va palce miley cirus si ca ati vrea sa vina in Romania sa aveti nr ei si chestii din astea.Are macar cineva de aici idee ca nu vorbeste romana... Daca v-ati intalni fata in fata cu ea si i-ati zice ceva de genu buna sau salut ar crede ca sunteti nebuni sau ceva de genu.Nu ma intelegeti gresit da exagerati cu nr de telefon sia lte alea. daca vreti are un cont pe twitter sau asa se zice. vorbiti cu ea acolo daca stiti engleza...