| Andreyuyu a întrebat:

Cui ii place Kesha funda acum sa nu ziceti da ca sa va dau funda fiti sinceri si sa stiti ca dau fuda si la cel care zice nu daca vreau

Răspuns Câştigător
| xGyAx a răspuns:

Nu imi place e ciudata rau daca tie iti place nu te supy p mine fiecare cu gusturile lui

15 răspunsuri:
| Irinna a răspuns:

Imi plac unele melodii, dar nu sunt disperata sa ascult numa Ke$ha.

| ruxi a răspuns:

Nu imi place-- vara o acultau prietenele mele si a inceput ca imi placa si mie atunci, dar acu` nuhappy

| Anddrea a răspuns:

Imi plac vreo 2-3 melodii dar nu mi se pare super. Plus ca a criticat-o pe Britney Spears la inceput ca nu canta live bine de parca ea canta.
Ma rog, parerea mea.

| cryna a răspuns:

Mie u imi place asa tare dar iubesc mel ei tik tok :X:X

| Luts02 a răspuns:

Mie imi place asa-si-asa...adica nu ma omor dar are unele melodii faine.

| Jublie a răspuns:

Kesha o copiaza pe Lady Gaga. happy

| ionutk9 a răspuns:

E ok nu ma inebuneste dar e okhappy

| Gaga4u a răspuns:

Ba Kesha n-o copiaza deloc pe Gaga! Nu! Vrei sa stii cine o copiaza pe Gaga uh? Aguillera! Christina Aguillera o coliaza! S-a facut si cantec dupa chestia asta in care zice: " Christina Aguillera, looks like she could be my sis, but when she's driving her new bentley, i'll be flying my space ship! ". Verificati singuri: http://www.youtube.com/watch?v=h47fNaOb-JU. E o parodie reusita, nu-mi vine sa cred ca zice ca Kesha o copiaza! Kesha-"Tik-Tok";"Blah-Blah-Blah"... Copiatoare?!?! O, nu, in nici un caz!

| lemmon a răspuns:

Mie imi place mult de tot kesha:*:*love struck.si nu zic pentru funda, pur si simplu imi place de cand am asculta-o prima oara!
UN AN NOU FERICIT!

| kevinuta7 a răspuns:

Pai cum sa nu iti placa asa fata? smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa si asa, dar imi place cum canta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte ciudata si ma inebuneste dar daca tie iti place sa nu te superi pe minewinking

| suntpeval a răspuns:

Ma, dupa 4 beri merge si Printesa de Aur daca e... Da, merge si Kesha ("Before I leave, brush my teeth, with a bottle of Jack" - versul meu preferat ntz ntz).

| diana97_7123 a răspuns:

Mie imi place cum canta

| antonio700 a răspuns:

Jidf cmbhjufixjmgfkljbhmg