Nu imi place e ciudata rau daca tie iti place nu te supy p mine fiecare cu gusturile lui
Nu imi place-- vara o acultau prietenele mele si a inceput ca imi placa si mie atunci, dar acu` nu
Imi plac vreo 2-3 melodii dar nu mi se pare super. Plus ca a criticat-o pe Britney Spears la inceput ca nu canta live bine de parca ea canta.
Ma rog, parerea mea.
Ba Kesha n-o copiaza deloc pe Gaga! Nu! Vrei sa stii cine o copiaza pe Gaga uh? Aguillera! Christina Aguillera o coliaza! S-a facut si cantec dupa chestia asta in care zice: " Christina Aguillera, looks like she could be my sis, but when she's driving her new bentley, i'll be flying my space ship! ". Verificati singuri: http://www.youtube.com/watch?v=h47fNaOb-JU. E o parodie reusita, nu-mi vine sa cred ca zice ca Kesha o copiaza! Kesha-"Tik-Tok";"Blah-Blah-Blah"... Copiatoare?!?! O, nu, in nici un caz!
Mie imi place mult de tot kesha:*:*.si nu zic pentru funda, pur si simplu imi place de cand am asculta-o prima oara!
UN AN NOU FERICIT!
Ma, dupa 4 beri merge si Printesa de Aur daca e... Da, merge si Kesha ("Before I leave, brush my teeth, with a bottle of Jack" - versul meu preferat ntz ntz).
NoName1234 întreabă:
Silvana2487 întreabă: