Doamneee ce piesaaa! :X Imi aminteste de o anumita perioada ce a trecut. Ce vremuri... :X Piesa este de nota 10. Foarte faina \
@alien:bv, tati, sa nu te droghiezi ca nu e bine.si melodia n`are niciun mesaj subliminal asupra drogurilor. bai, sa va spun. mi-a placut atat de tare incat mi-am facut tatuaj cu piesa)...eram spart, da
@luvieere...imi pare, sincer, foarte rau ca am dat deja fundita:-s. m`am gandit ca n`or sa mai raspunda multi si ...vaaaaai ce ratat sunt) acum am vazut ca i-am dat fundita unui anonimshame on me.
Piesa asta a facut parte din viata multor oameni...si din a mea.ma face sa ma gandesc la niste lucruri in trecut.lucruri frumoase. aproape ca si cand esti spart)
Piesa îmi inspiră încredere în bucuriile simple din jur şi în faptul că ai nevoie de cei care-ţi sunt alături pentru a te putea bucura cu adevărat de viaţă. Singurul "ecstasy" al vieţii constă în apropierea de cei dragi, un adevăr care rămâne valabil chiar şi în cele mai austere condiţii; aşa, cum în videoclip protagoniştii se bucură de viaţă chiar şi într-un mediu arid şi modest.
Ancuta5678 întreabă: