Imi plac Undeva-n Balcani si Change
Mai vechi imi plac Tot in Familie, Adevarul Gol Golut, Bucuresti, Inapoi in cartier, Pune-i la pamant.
Tot in familie; pustoaica; o, nu; teoria furaciunii; viata bate filmul; luni, marti, miercuri; misca-te... orice e cantat de el pentru ca rapul n-ar fi nimic fara el...si nu e adevarat k e comercial, e doar mai "vesel"in noile melodii.atat.daca nu va place nu mai vorbiti.
Mie imi place puya:X. Cel mai mult imi plac:
"Undeva in balcani"
"Ohh nu"
"Change"
"Luni, marti, miercuri" si
"Jungla de asfalt"
Pai inainte cand el canta cu sisu mai era ceva acum face muzica comerciala si nu prea imi place.
Ma refer sa mai scoata ceva nou, melodiile dinainte erau gandite bine si versurile alea chiar aveau semnificatie acum doar sa se vanda bine.
Si mie imi place puya.melodiile''ohh nu'' si ''change'' sunt preferatele mele:X:X
si acum kanta cu sisu... eu am fost la concerte la el si kanta cu sisu... sau si cu grasu daca nu ma insel
Mie imi place melodia...imi mai place:Laidy ga-ga, Deja Vu, lei-li-ra...si multe altele de la Kiss Fm... tie iti plac? pupici! pa pa pa!
Mie imi place melodia...imi mai place:Laidy ga-ga,Deja Vu,lei-li-ra.........si multe altele de la Kiss Fm...tie iti plac?pupici!pa pa pa!
anonim_4396 întreabă: