Buna^^Si mie imi place la nebunie 2ne1 si Shinee.Sunt de acord, melodia ring ding dong e super! Iti voi spune cateva trupe care imi mai plac mie si sper sa-ti placa si tie:Cn Blue, 4 minutes,big bang, hyuna -change, f(x), cat-tun, super junior.Cam atat
Hei ^_^. Si eu ascult din cand in cand Shinee, 2ne1 n-am ascultat pana acum... Mai incearca G Dragon, Se7en [melodia I know imi place mult], si TVXQ mai sunt draguti. De la Shinee imi place si Ring ding dong, dar preferata e Lucifer.
DBSK ii ador sunt ...nici nu stiu PERFECTI si sunt la aceeasi companie ca SHINee [sm]. mai stiu: f(X), super junior, kara, snsd, Big bang[aceeasi companie cu 2ne1], T-ara, Secret, After School, Brown eyed girls, 2pm, 2am,miss a. cam atatea imi vin acum. Da ring ding dong ii printre cele mai bune dar mai sunt o gramada: replay[versiunea japoneza care ii facuta recent]
Obsession
Lucifer
Hello
Electric Heart
Romantic
Up& Down.si as putea continua
de la 2ne1 imi place: lonley,ugly, can't nobody, i'm the best >
SuJu(super junior)TVXQ si app de la SHINee incearca sa asculti si lucifer,love pain,one, replay, SHINee world.O sa vezi ca au melodii mult mai frumoase! Si ring ding dong e indispensabila in viata mea la fel ca si altele
anonim_4396 întreabă: