anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum credeti ca ar fi lumea asta fara muzica? Ce simtiti cand ascultati o melodie?
V-a ajutat muzica sa treceti peste un moment oarecum dificil? Adica v-a indus o stare foarte ciudata, in sensul ca ati simtit ca puteti sa faceti mai mult?
Ce reprezinta muzica in viata voastra? Nu ca artist sau ceva, ca o parte din viata, asa... Stiu ca sunt mai multe genuri de muzica, dar fiecare le asculta in diferite momente alte vietii, ca sa zic asa. Cand va place sa ascultati muzica?

50 răspunsuri:
| Idkidk a răspuns:

Prima care răspunde big grin
Da, ador muzica. Îmi place melodia Don't be so si, deoarece imi induce o stare ca sunt buna de orice, sa nu ma dau bătută. La tine cum e?

| BeardedSamurai a răspuns:

Salut, muzica a aparut de la inceputul lumii, muzica insoteste omul mereu, uneori nu exista zile fara sa auzi o melodie, fara sa auzi muzica, muzica poate schimba ganduri, decizii, ea conduce foarte usor si manipuleaza totodata daca este folosita in scopuri rele, e poate indemna, poate motiva, poate sa te duca intr-o stare de nostalgie sau poata sa-ti starneasca amintiri care te lovesc, muzica este o parte a vietii mele, imi place foarte mult, imi plac si multe genuri, si cantarile pasarilor.
Muzica ne incojoara si muzica adevarata exprima ce ai in suflet fiind baza sufletul.
O zi placuta!

| R0R0 a răspuns:

Eu tot timpul ascult muzica.
Nu imi imaginez viata fara ea. Ma relaxeaza, pur si simplu, uneori ma si binedispune.
Tu?

| alexandrualind a răspuns:

Muzica este un lucru foarte important. Exista proverbul"fara muzica nu stiu cum ar fi viata". Deci este importanta.

Toate cele bune!

| Doub a răspuns:

Mereu, absolut mereu.
E ca un drog.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru R0R0):

Eu cred ca muzica ne leaga oarecum de umanitate happy Sau peste ea. Eu vad muzica in toate. M-a ajutat sa trec si peste faze mai grele (... ). Asta ma motiveaza de fiecare dat. Chiar aseara am ascultat o melodie care m-a ajutat sa trec peste un moment oarecum greu sad

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Doub):

Atunci imi place sa ma "droghez" laughing

| R0R0 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Din pacate, stiu despre ce moment e vorba sad

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Idkidk):

Muzica e ca un alt aliment pentru mine happy Care imi trebuie ca sa pot sa traiesc laughing

| Doub a răspuns (pentru DoarBogdan):

Da, muzica e genială, m-a ajutat mult să trec peste unele chestii.

DoarBogdan

Si pe mine, chiar de foarte multe. Ce muzica asculti? Adica asa, in special...

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru R0R0):

Dar sunt binewinking Fruntea sus.

| Idkidk a răspuns (pentru R0R0):

Yeeeeeeeey, Cristina vorbeste, nu se mai lasa!

DoarBogdan

E mai complicat...

| Idkidk a răspuns (pentru DoarBogdan):

Cum adică? Zi tot!

Rock alternativ, folk, pop, dubstep, de toate. Depinde mult de starea mea de spirit.
Tu?

| R0R0 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Si tu!

DoarBogdan

Eh... O lasam asa happy

| R0R0 a răspuns (pentru Idkidk):

Am intrat putin.Am niste timp liber.

| Idkidk a răspuns (pentru DoarBogdan):

Ok happy

| Idkidk a răspuns (pentru R0R0):

Aaa, dar nu te laşi, nu?

DoarBogdan

Starea mea de spirit face referire tot la aceste genuri big grin
Cateodata nu as vrea sa se opreasca melodia, pentru ca as reveni inapoi la starea precedenta happy

| R0R0 a răspuns (pentru Idkidk):

Inca ma gandesc!winking

Habar nu am, adică, de foarte multe ori, dacă sunt deprimată, ascult melodii care să-mi accentueze starea, nu ştiu de ce fac asta.

DoarBogdan

Exact asta laughing
Dar nu stiu de ce, chiar daca ma simt tot asa ciudat, starea se intensifica, dar intr-un fel... imi place.

| whatevernvm a răspuns:

Muzica reprezinta enorm de mult. Pentru fiecare moment al vietii mele este o melodie care ma face sa retraiesc clipa. Sunt melodii pe care le ascult in functie de starile mele, melodii care ma fac sa trec peste momente naspa, melodii care ma reprezinta si in care ma regasesc, care imi dau energie si care ma fac sa ma detasez de tot.
Cred ca asta e rolul muzicii in general, sa te sensibilizeze si sa iti dea stari benefice. Nu cred ca as putea sta fara muzica, ascult muzica mereu si ma ajuta enorm.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru whatevernvm):

Ce muzica asculti, in general.

DAp, ştiu cum e.

| Drimmero a răspuns:

Cand sunt nervos de exemplu, ascult muzica, cand sunt fericit ascult muzica, cand sunt plictisit ascult muzica, cand am chef de ceva anume, ascult muzica, asta inseamna ca muzica motiveaza omul indiferent de genul ei!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Drimmero):

Cand mananc, asscut muzica laughing