Prima care răspunde
Da, ador muzica. Îmi place melodia Don't be so si, deoarece imi induce o stare ca sunt buna de orice, sa nu ma dau bătută. La tine cum e?
Salut, muzica a aparut de la inceputul lumii, muzica insoteste omul mereu, uneori nu exista zile fara sa auzi o melodie, fara sa auzi muzica, muzica poate schimba ganduri, decizii, ea conduce foarte usor si manipuleaza totodata daca este folosita in scopuri rele, e poate indemna, poate motiva, poate sa te duca intr-o stare de nostalgie sau poata sa-ti starneasca amintiri care te lovesc, muzica este o parte a vietii mele, imi place foarte mult, imi plac si multe genuri, si cantarile pasarilor.
Muzica ne incojoara si muzica adevarata exprima ce ai in suflet fiind baza sufletul.
O zi placuta!
Eu tot timpul ascult muzica.
Nu imi imaginez viata fara ea. Ma relaxeaza, pur si simplu, uneori ma si binedispune.
Tu?
Muzica este un lucru foarte important. Exista proverbul"fara muzica nu stiu cum ar fi viata". Deci este importanta.
Toate cele bune!
Eu cred ca muzica ne leaga oarecum de umanitate Sau peste ea. Eu vad muzica in toate. M-a ajutat sa trec si peste faze mai grele (... ). Asta ma motiveaza de fiecare dat. Chiar aseara am ascultat o melodie care m-a ajutat sa trec peste un moment oarecum greu
Muzica e ca un alt aliment pentru mine Care imi trebuie ca sa pot sa traiesc
Da, muzica e genială, m-a ajutat mult să trec peste unele chestii.
Si pe mine, chiar de foarte multe. Ce muzica asculti? Adica asa, in special...
Rock alternativ, folk, pop, dubstep, de toate. Depinde mult de starea mea de spirit.
Tu?
Starea mea de spirit face referire tot la aceste genuri
Cateodata nu as vrea sa se opreasca melodia, pentru ca as reveni inapoi la starea precedenta
Habar nu am, adică, de foarte multe ori, dacă sunt deprimată, ascult melodii care să-mi accentueze starea, nu ştiu de ce fac asta.
Exact asta
Dar nu stiu de ce, chiar daca ma simt tot asa ciudat, starea se intensifica, dar intr-un fel... imi place.
Muzica reprezinta enorm de mult. Pentru fiecare moment al vietii mele este o melodie care ma face sa retraiesc clipa. Sunt melodii pe care le ascult in functie de starile mele, melodii care ma fac sa trec peste momente naspa, melodii care ma reprezinta si in care ma regasesc, care imi dau energie si care ma fac sa ma detasez de tot.
Cred ca asta e rolul muzicii in general, sa te sensibilizeze si sa iti dea stari benefice. Nu cred ca as putea sta fara muzica, ascult muzica mereu si ma ajuta enorm.
Cand sunt nervos de exemplu, ascult muzica, cand sunt fericit ascult muzica, cand sunt plictisit ascult muzica, cand am chef de ceva anume, ascult muzica, asta inseamna ca muzica motiveaza omul indiferent de genul ei!
EstiFericitaSauTrista întreabă: