| numename1 a întrebat:

Cum devin camtareata? Nu sunt pitipoanca nici taranca! Am 20 de ani si vreau sa stiu daca pot face ceva sa fiu cantareata. Nu am facut nimic de mica si nu cunosc pe nimeni. Stiu sa scriu cantece si sa cant din voce. Cu cine ar trebui sa vorbesc si ce sa fac mai exact? La tv vad ca sunt o gramada d cantarete cunoscute numai pentru ca sunt proaste si se da in spectacol sau asa este la noi in tara? Vreau sa stiu daca pot lua legatura cu cineva cu care sa lucrez si ce fel d oameni sa contactez si cum ii gasesc. Si mai trebuie sa platesc ceva? Numi spuneti cat ma costa ca nu am nici 1leu laughing caut pe net de 3ani si nu gasesc. si dupa cum am spus nu stiu pe nimeni cu care sa vorbesc... am incercat sa discut cu rudele si nu ii intereseaza, iar prietenii imi ziceau ca a fi cantareata inseamna sa fiu pitipoanca si nici numai vorbesc cu ei din cauza asta... eu vreau doar sa cant nu sa ma dau in spectacol.

7 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Renunta la idee.

| daηă a răspuns:

Mergi la Românii Au Talent sau la Vocea României, dacă tot ai așa multă încredere-n tine.

| RockNbeer a răspuns:

Si...cine nu te lasa sa canti?
Nu ai cum sa compui ceva daca nu stii macar putina teorie muzicala, asta in cazu' in care vrei sa iti compui singura melodiile.
Sa nu mai vorbesc de faptul ca in Romania nu ai cum sa fi promovata daca nu te dai in spectacol, daca nu devi o pitipoanca, dupa cum ai spus si tu, in fine...n-are rost sa continui sa iti insir o gramada de argumente care sa iti arate de ce nu poti cum vrei tu, ia-ti gandul.

| Wøodenpints a răspuns:

La halul în care scrii nu ai avea loc nici să compui versuri la manele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ''prieteni'' handicapati mai ai si tu ( de fapt oricum era de asteptat la cata cultura muzicala banuiesc ca au )! Nu ca nu esti prea departe de ei dar am vaga impresie ca vrei sa devii cantareata cu niciun studiu in materie de muzica, din nimic, doar pentru faima. Talentul, inclusiv munca nu se prind din zbor, mai ales la 20.

| StefaniaM a răspuns:

Cu siguranta...vei ajunge la Romanii au! talent...si vei canta mai groaznic decat aia cu ham un baietel

| Wongraven a răspuns:

Eu zic sa ramai doar la stadiul de ascultator si atat.