Pai asa! Poti sa bagi o melodie prin cablul USB al telefonului (Este necesar instalarea CD-ului pe care l-ai primit cand ai cumparat telefonul') sau ar mai fi o metoda :
Daca telefonul tau are aplicatia Bluetooth, atunci trebuie sa ai Bluetooth si in calculator! Dupa aia trimiti melodia de pe calculator pe telefon!
P.S. Trebuie sa deschizi aplicatia pe PC si dai Trimite Fisier si de acolo te descurci cred!
Chiar daca am 11 ani is bun
Daca ai cablu de date (USB) trebuie doar sa conectezi telefonul tau la unitate prin USB(bagi mufa cea mica la telefon in locul special destinat si mufa mare in spate la unitate sau in fata depinde unde ai lacasul) iar daca nu ai roaga un prieten sa ti-o scoata de pe un site de muzica.
Vroiam sa zic puya americandrim imi pare rau sunt incurcat fiindca am probleme de sanatate! dau funda celui castigator dupa. multumesc
Daca ai cablu de date (USB) trebuie doar sa conectezi telefonul tau la unitate prin USB(bagi mufa cea mica la telefon in locul special destinat si mufa mare in spate la unitate sau in fata depinde unde ai lacasul) iar daca nu ai roaga un prieten sa ti-o scoata de pe un site de muzica(de ex.www.fisierulmeu.ro) si sa ti-o trimita prin tehnologia Bluetooth. :)
Adryana98 întreabă: