Esti in pagina de youtube, este player-ul in stanga, iar in dreapta avem doua campuri sub poza aluia si a descrierii clipului - Primul este URL si nu ne intereseaza, al doilea este EMBED, asta ne trebuie. Ii dai copy-paste de acolo bifand optiunea aia cu Include Related Videos apoi iti dau un exemplu...
~iti dau UN LINK DE EXEMPLU DE PE YOUTUBE.
~Unde am lasat acel spatiu liber pui acest cod
=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&autoplay=1"
~unde mereu la orice cod vezi cu"
Da-mi id-ul tau daca vrei sa te ajut.ca vad ca nu apar linkurile ceea ce am scris...
Ms :* pentru. fundita... si nu face nimic doar de aceea este acest site.sa ne ajutam unul pe altul:*
Pai este foarte simplu! :D mai inti intrii aici : http://www.youtube-video-codes.com/search.php! >> scrii acolo melodia [dar sa fie scrsa corect si bine] >> apoi dai enter >> iti apare >> apoi exact sub melodie iti apare "Grab Code">>dai acolo>>apoi tot in acel chenat iti apar mai multe linkuri >> acolo ai "AutoStart">>bifezi acolo>>copiezi linkul de desupt unde scrie "AutoStart">>apoi dai paste pe pagina de hi5 :D [linkul il poti pune la comentarii pentru profil sau la "despre mine"] sper ca te-am ajutat! :D funda?
Esti in pagina de youtube, este player-ul in stanga, iar in dreapta avem doua campuri sub poza aluia si a descrierii clipului - Primul este URL si nu ne intereseaza, al doilea este EMBED, asta ne trebuie. Ii dai copy-paste de acolo bifand optiunea aia cu Include Related Videos apoi iti dau un exemplu...
~iti dau UN LINK DE EXEMPLU DE PE YOUTUBE.
~Unde am lasat acel spatiu liber pui acest cod
=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&autoplay=1"
~unde mereu la orice cod vezi cu"
anonim_4396 întreabă: