Daca ei nu vor sa-ti ia, este, cred eu, pentru ca ei cred ca tu vei invata mai putin bine. Spune-le ca-ti place mult muzica, si ca vei incerca sa exersezi, poate vei avea succes.Sau fa o conventie cu ei, de exemplu: daca iau peste 8-9 la teza la matematica imi luati un instrument muzical?
Sau renunta la unele lucruri pe care trebuie sa ti le cumpere ei de obicei, dar care nu sunt asa necesare. Daca esti ca o,, furnicuta", atunci poti strange chiar tu o suma de bani, si sa le ceri doar diferenta. Ei vor aprecia ce ai facut.
Succes si sa ne spui cum a mers!
Înainte de a-ţi ruga părinţii verifică dacă ai aptitudini muzicale (ureche ) şi aptitudini fizice (digitaţie). Poti ruga un profesor de muzică să îşi dea cu părerea şi după aceea îţi poţi ruga părinţii sa-ţi cumpere acel instrument iniţial poate fi la mâna a doua, pentru a te putea perfectiona.
Succes!
Poi spune-le ca vrei sa incerci ceva nou si ca nu e ceva rau daca rei sa canti la un instrument muzica, spune-le ca iti poti dezvolta mai bine capacitatiile si poate faci si performanta.
Simpu pune poze, vorbeste despre acel instument mult vezi co sa mearga, mult noroc.
anonim_4396 întreabă:
Paris1234 întreabă: