| MinssBoboc a întrebat:

Cum imi pot da si eu seama daca am voce?
Funda

10 răspunsuri:
| SellGomezzz a răspuns:

Du-te-n fata oglinzii, tipa cat pot tu de tare, daca se sparge ai voce si daca nu esti praf

| TheEyes a răspuns:

Buna.Nu iti poti da seama, vocea poti sa o ai dar poti sa o si formezi. Daca o ai, atunci nu trebuie decat sa o folosesti, daca nu o ai formeazo repetand anumite melodi.Cand crezi ca esti pregatita, inregistreazate pe un telefon sau nu stiu...Ce ai tu pe acasa si ascultate dupa ce ai terminat.Vezi daca ai voce, unde mai trebuie sa perfectionezi, unde trebuie sa mai exersezi...ETC.Bafta :*

| MissDevilish666 a răspuns:

Întreabă pe cineva.

| ElenaMădălina19 a răspuns:

Voce are toata lume, ureche muzicala trebuie sa ai sa auzi anumite sunete. si sa poti imita pe cel care canta perfect

| ElenaMădălina19 a răspuns:

Lumea*

| Lynna a răspuns:

Poti sa iti intrebi profesorul de muzica. El iti poate spune cel mai bine.

| Alexandru0007 a răspuns:

Pot sa-mi dau eu seama, trimite-mi ceva cantat de tine

| PedoBarbie a răspuns:

Cântând-.

| aneliram a răspuns:

Sfatul meu este sa te inregistrezi atunci cand canti si sa te asculti, asa iti vei da seama daca ai voce sau poti canta in prezenta cuiva si sa ii ceri parerea. Parerea mea este ca asa cum un dansator are nevoie de antrenament pentru a deveni profesionist asa si vocea unui cantaret... are nevoie de antrenament pentru a suna din ce in ce mai bine.

| bittersweetgirl a răspuns:

Canta o melodie in fata cuiva. Daca are rabdare sa te asculte pana la sfarist inseamna ca te pricepi cat de cat. Daca nu esti sigura daca persoana aia e sincera sau nu, incearca la un pub de karaoke inainte sa fie toti beti.Vei sti dupa primul vers daca ai sau nu laughing

Întrebări similare