| shichgirl a întrebat:

Cum pot gasi id lui justin bieber?

Răspuns Câştigător
| Alice180297 a răspuns:

@ Sunt singura NEobsedata de Justin Bieber draga mea. degeaba te ambalezi atata. da avem 13 ani si nu suntem mature, suntem innebunite dupa justin bieber chiar in limba dupa el. Poti sa zici ce vrei tuu ca pe noi ne doare undeva. Si app.de ce ziceai. ca justin e satul de " te iubesc, imi plac mel tale." etc. El isi iubeste fanii oricat de mult ar repeta asta pentru ca fanii il ajuta si il sustine. daca n.ar avea fani. nu ar mai canta nu? nu l.ar asculta nimeni. Am vazut ca tu comentezi la fiecare intrebare referitoare la Justin. Daca chiar asa nu iti place? De ce urmaresti fiecare intrebare? Sa aflii noutati sau ce? Vezi draga mea ca o sa stii mai multe decat fanii :* si referitor la intrebare.nu ai km sa faci rost de id rolling eyes

23 răspunsuri:
| v1sE a răspuns:

laughing))), domne, daca are iti dai seama ca nu-l da la toata lumea, atunci i-ar trebui 501203 de id`uri si toate pline. gandeste-te si tu.

| Stefania a răspuns:

Poti cauta pe net.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| pass4pass a răspuns:

Of

| eeleeeeeeeelllll a răspuns:

Prin pomi... off doamne straight face

| Anileda a răspuns:

Mai bine stai potolita.
Id-ul lui Justin Bieber nu il vei avea niciodata.
Crezi ca el isi da id-ul la toate fanele, si in primul rand cred ca nici nu are id.
O zi buna

| georgyana_8443 a răspuns:

Justin bieber nu are id, deoarece in tara lui nu se foloseste messenger...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La gunoi

| bybyypazz a răspuns:

Te dai cu capu de pereti pana cand il afli rolling on the floor

| bybyypazz a răspuns:

Il suni si il intrebi, nu e normal!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu incerc sa-l aflu dar nu stiu cum. o sa incerc semnat Alexia

| eeleeeeeeeelllll a răspuns:

@Alice sa stii ca eu chiar sunt de acord cu @ Sunt singura NEobsedata de Justin Bieberwinking voi chiar nu va vedeti ca sunteti penibile raised eyebrows ce puii mei sunteti asa de disperate dupa el?
ma mir unde tine ascuns coasa straight face, daca tot va dau balutele dupa el duceti-va pe alt site, hai ca puneti o data intrebare asta stupida hai de 2 ori hai de 3 ori da nu toata ziua...ala cred ca nici nu a auzit de Romania straight face
poti sa dai stupid si nefolositor ca nu imi pasa oh go on macar ne spunem punctu de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta-l pe fesbuci.[facebook]

| YoRapBoy a răspuns:

Stii care ii id lui justinbiber? justin_biggay_biber laughingpoti sai dai add laughinglaughingrolling on the floor

| anneblackish a răspuns:

Alooo copilu nu exista id JBlaughingDoar fani crazzy care se da drept ellaughingel are facebook, twitter si myspace. Daca vrei sa vb cu el. oricum nu are timp de copii, dar fa-ti cont dintre astea 3.Cred ca ar fi mai bine sa ti faci twitter ca el numai pe twitter sta.

| SheCanFlyy a răspuns:

@Sunt singura NEobsedata de Justin Bieber.--serios? pai daca esti singura NEobsedata, cum de la fiecare intrebare despre justin, tu mereu esti cea care raspunde? huh? laughing cum vine asta?laughing daca erai asa de neobsedata, numai cautai intrebari cu justin, si numai raspundeai la ele.no offense.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

'u tampito du-te drekk cu tot cu beaver ca neobsedata mrita funda cu prosta de alice cica pai o doare undeva ca atata de tampita ii ca numa aia pote zice du-te drekk alice nu meritai u fund ca neobsedata si acum ca am vint eu eu merit funda ducetive toti drekk si situ vostru de tampiti sun intrebari despre beaver du-te drekk mai ales u alice funda? o nu am uitat a luat-o tampita de alice datio drekkkkkk

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idu ii justin_bieber_for_funs crede-ma am vb cu ellove struck e asa doooolce in realtatelove struck; xlove strucklove struck

| Alice180297 a răspuns:

@Dayenuttza Nu cred ca noi suntem penibile draga. Aveti ceva cu noi? Ne place si PUNCT.happy Ete na. raised eyebrows Sa ne ducem pe alt site.raised eyebrows Ca vrea vai doamne Dayenuttza nu?! Daca nutsi convine du-te tu pe alt site happy Si app. Eu nu pun intrebari din astea happy Ca sa fie clar. Imi dau seama ca nu pot sa fac rost de id lui. Nu pot sa fiu iubita lui.Vad realitatea frate. DA voi?! Stati si il jigniti ca n. aveti ce face sau ce?straight face Ne place si o sa ne placa in continuare.:* @Sunt singura NEobsedata de Justin Bieber Il iubim atata ca asa vrem noi. Probleme?! Loool.laughing) Normal ca daca nu era cantaret nu stiam de el. Da uite ca e si stim de el.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mr.beeber@yahoo.com sa stii ca da web ca sa te convingi dar nu stiu de ce il da doar duminica. convingete si vezi daca nu e bun stergel...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...stupid girl

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa intreb ultima pers pe la ce ora intra?

Întrebări similare