| mardeamor a întrebat:

Cum pot sa imi fac hi5-ul mai cunoscut? Exista vreun site unde pot sa il postez sa primesc cereri de prietenie si comm-uri? Sau pe hi5 exista ceva de genul acesta? Daca da unde sa dau? Sa raspunda doar cei care stiu si vor sa ma ajute, restul sa se abtina de la commentarii stupide si nefolositoarewinking mersi

Răspuns Câştigător
| deejayra a răspuns:

Sau poti folosi optiunea Hi5 Flirt

18 răspunsuri:
| Bubble a răspuns:

Ah. Ce fel ai incheiatoh go on
Nu, nu exista asa ceva. Poti sa intri pe diferite forumuri/chaturi si sa iti lasi hi5-ul.desi nu cred ca o sa primesti comentarii asa de multe.Primesti multe daca apari in presahappy pentru un scandal.
Chiar asa de mult conteaza viata asta virtuala?oh go on

| Bacemi a răspuns:

Poti eventual sa dai un mass la toti din lista de messenger sau poti sa postezi link-ul spre hi5 tau pe orice site intri.

| rox a răspuns:

Esti cam legata tu de ''viata virtuala'' si cu facebooku si cu hi5u, ai grija ai grija.

| Sniper a răspuns:

E mult mai frumos sa fi populara in viata reala, decat in aia virtualawinking.
Parerea mea este ca astea's doar ca sa nu te plictisesti atunci cand ai ceva timp pentru a sta pe net.

Si ca sa-ti raspund si la intrebare, ai putea sa-ti pui hai'cinciul la status (ca toti), sa il postezi pe site'urile pe care intrii, sa dai un mass pe messenger s. a.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asa poti sa faci sa il pui la status sau cine d intri insa... dc vrei asa mult lumea virtuala e mai bine in real big grin cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://gya-hot-lips.hi5.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://adriancalinescu.hi5.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://badeaandreiionutz.hi5.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti marfa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://bilutza-roz.hi5.com daca vrei lasa un comm

| adryan_6339 a răspuns:

Da dragutzo exista tot felul de situ-ri unde il poti adauga sau mai bine in lista de messenger merge mult mai repede si faci si multe commuriwinking bfta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot sa fac hi5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://chevasregal.hi5.com