O metoda nesanatoasa, pe care nu am folosit'o, dar am auzit de ea este fumatul... Te ajuta sa iti ingrosi vocea...
Pentru a-ti ingrosa vocea trebuie sa folosesti anumite pastile/siropuri ce le gasesti la farmacie.
3 pachete de tigari/zi, douaj de inghetate si o juma' de vodca dimineata + jumate seara. Succes.
Funda?
Oo ma iei cu 3 pachete pe zi nu ti-se pare cam mult? Sau vrei cumva sa ma omori mai repede sa scapi...
Salut si eu as vrea sa imi ingros vocea dar cu tigarile chiar nu merge.
Era oricum o gluma. Desi stiu pe cineva care a reusit cu metoda asta
Aa ok
Salut.Exista anumite substante dar nu sunt tocmai bune pentru sanatatea ta.Intrebarea mea pentru ce sau cine doresti sa iti ingrosi vocea. Vrei sa iti impresionezi prieteni sau sa impresionezi o fata? Ai incercat sa ii impresionezi prin alte moduri.Multumesc anticipat astept un raspuns.
Pai vreau eu pentru mine ca sunt baiat si am vocea subtire si nu imi place.Si vreau sa o imbunatatesc pentru a putea canta...
Pentru a canta nu iti trebuie voce de tenor ci de dragoste pentru muzica munca si darul lui dumnezeu
Ce substante chiar asa?
Se numesc steroli si sunt un fel de "steroizi"care supradezvolta corzile vocale
si care desiguri sunt o bomba cu ceas pentru sanatatea ta
Merge si cu tigarile, si nu trebuie 3 pachete pe zi, unul este de ajuns, dar trebuie sa te tii ceva anii
anonim_4396 întreabă: