Exista o posibilitate. Sa inveti carte, sa intri in politica, sa prostesti un popor si sa ajungi dictator. Apoi mai vorbim :))
is singura care asculta rock intr-o scoala plina de manelisti ...cred ca o sa ajung sa il rog pe director sa ma exmatriculeze pentru ca alta scoala prin comuna la care stau eu nu mai este si la cat de bine ii stiu p ai mei o sa ma duca la o scoala mai severa. dar merita, poate scap de manelele pe care le inghit in fiecare zi la scoala de pe holuri. x-(
Poti sa-i opresti sa mai asculte manele!
cum?
pai simplu, le povestesti despre viata unui anumit artist si ii spui detalii care crezi ca l-ar interesa, dupa care ii aduci si o melodie a artistului respectiv (dar sa fie ceva in ritm cat de cat apropiat manelelor) dupa care mai asculti si tu la casti (in prezenta lui) si deoarece nu-i dai atentie va vrea sa asculte si el( dar sa faci si tu niste gesturi, ceva ce sa-l atraga) si tot asa pana il faci interesat de acel artist, dar trebuie sa te inarmezi cu muulta rabdare si asta se va intampla in timp. si eu am reusit asa sa-mi fac prietenii sa asculte si altceva(sa-si deschida ochii)! nu-i asa greu precum pare! RABDARE! OK pai... Multe Succesuri!
Fiecare e cu gusturile lui, cum noua ne place altceva lor le plac manelele. Asta e.
De ce as face asta? ) pentru ca muzica aia este un gunoi. nu reprezinta nimic. instiga la furt bataie incultura prostie voma si alte lucruri comune tiganilor
Hai ca asta e tare. Ne Imaginam ca jucam cs. Teroristii sunt manelistii iar Counter-terrorist suntem noi cei anti-manele. II luam la killarit o idee perfecta nu? O sa fie mai bine asa! fara cocalari! Bafta la fraguri!
Nu vei putea inerzice niciodata asta! doar printr-o lege s-ar putea dar nu cred ca o sa mearga... daca vrei poti sa le explici celor care asculta ca nu este un gen de muzica care sa-ti placa...
Pai... asta e caracterul lor.eu nu ascult.nu-mi impune nimeni ce sa ascult, mai ales sa-mi impuna cineva sa nu ascult manele.nu acult pentru ca asta eu am decis, eu am ales.
chiar daca nu stiu ce-au vazut ei asa de "Frumos" la acest gen de muzica.probabil ca acei ascultatori au vazut manele cum vedem noi disco, muzica buna, muzica de calitate:adica fara "defecte", o vedem perfecta, buna de ascultat.
dar pe mine ma enerveaza ca sunt persoane care nu asculta la casti manele si deranjeaza lumea din jur. si eu ascult muzica, nu neaparat la casti, dar macar c-un volum mai redus, cat s-aud doar eu.
daca vei face vreo petitie cu
-manelisti
-nonmanelisti[fara manele]
sa stii ca sunt la nonmaneliti.:*
Problema nu este ca se asculta manele ...ci felul in care se comporta majoritatea ascultatorilor de manea. Nu vei putea nici o data sa impiedici lumea sa asculte manele. da cea ce poti face este sa te diferentiezi prin comportament de cei ( ascultatori de manea) succes
mODIN întreabă:
Ancuta5678 întreabă: