Problema nu este ca se asculta manele ...ci felul in care se comporta majoritatea ascultatorilor de manea. Nu vei putea nici o data sa impiedici lumea sa asculte manele. da cea ce poti face este sa te diferentiezi prin comportament de cei ( ascultatori de manea) succes
De ce as face asta? ) pentru ca muzica aia este un gunoi. nu reprezinta nimic. instiga la furt bataie incultura prostie voma si alte lucruri comune tiganilor
Poti sa-i opresti sa mai asculte manele!
cum?
pai simplu, le povestesti despre viata unui anumit artist si ii spui detalii care crezi ca l-ar interesa, dupa care ii aduci si o melodie a artistului respectiv (dar sa fie ceva in ritm cat de cat apropiat manelelor) dupa care mai asculti si tu la casti (in prezenta lui) si deoarece nu-i dai atentie va vrea sa asculte si el( dar sa faci si tu niste gesturi, ceva ce sa-l atraga) si tot asa pana il faci interesat de acel artist, dar trebuie sa te inarmezi cu muulta rabdare si asta se va intampla in timp. si eu am reusit asa sa-mi fac prietenii sa asculte si altceva(sa-si deschida ochii)! nu-i asa greu precum pare! RABDARE! OK pai... Multe Succesuri!
Ok, tare intrebarea
Din pacate nu putem face asta
Ei au gusturile lor noi pe ale noastre
Nici nou nu ne-ar cadea bine sa ni se zica sa nu mai asucltam muzica noastra favorita.
Dar daca s-ar putea ar fi bine
Singura solutie e sa nu mai fie produse maneleleSa fie cineva in parlament si sa propuna o lege anti-manele si sa fie acceptataDECI : ele sa fie ilegale
Ba, eu nu am problema asta, lasa-i sa asculte. Eu am alta problema: nu stiu cum sa ii fac sa asculte manele la CASTI.
Degeaba ...nu ai cum ...crede-ma am incercat si nu iti merge.
is singura care asculta rock intr-o scoala plina de manelisti ...cred ca o sa ajung sa il rog pe director sa ma exmatriculeze pentru ca alta scoala prin comuna la care stau eu nu mai este si la cat de bine ii stiu p ai mei o sa ma duca la o scoala mai severa. dar merita, poate scap de manelele pe care le inghit in fiecare zi la scoala de pe holuri. x-(
Cum poti opri o maimuta din mancatul bananelor, maimuta avand oricand posibilitatea de manca aceste fructe?
Daca reusesti eu ma apuc de ascultat manele.
Gaseste tu ceva care sa le placa si ascultatorilor de manele adica un alt gen de muzica
Nu vei putea inerzice niciodata asta! doar printr-o lege s-ar putea dar nu cred ca o sa mearga... daca vrei poti sa le explici celor care asculta ca nu este un gen de muzica care sa-ti placa...
Nu cred ca poti sa ii impiedici sa asculte nu stiu poate cu argumente verisoara mea ii manelista 100% o avut un iubite ce ura manelele si asa eu trecut si perioada asta cu manelele acum nu poate crede ca o ascultat asa ceva
Fa un foc MARE, aduna toti tiganii si manelisti, arunca-i in foc, sari cu micii si cu berea si baga un Radio 21
Cum poti impiedica lumea sa asculte acele. nici nu le pot numi melodii nu stiu dar daca descoperi cum anunta-ma si pe mine