Parerea mea este ca ar trebui sa plecam in Coreea (LOL) si eu.Totusi daca ai talent poti merge la concursuri gen rom au talent si poate cu noroc poti merge mai departe.Totusi sunt f norocoase acele fete din Craiova care au ajuns in Coreea.Bafta!
Urăsc să spun asta, dar ai dreptate.
Din păcate deja ți-ai enumerat opțiunile. Ori te faci chirurg, ori zbori în altă țară.
Cele mai căutate genuri muzicale în țărișoara noastră sunt manelele și muzica de club (vezi piesele analfabetei Inna și alți „artiști" de genul).
Cu jazz nu poți face prea multe, numai să cânți într-un local și să câștigi regulat bani. Dacă vei scoate albume nu se vor cumpăra aici, pentru că nu se ascultă și în general în România muzica se „cumpără" cu 2-3 clicuri.
Da ai putea sa te muti in alta tara. Dar si aici in Romania poti deveni cantareata dar ca sa poti fi o cantareata trebuie sa mergi la lecti de canto sa cunosti notele muzicale si tot ce iti trebuie ca daca nu faci lecti de canto poti tu sa orice vedeta vrei in orice tara si trebuie sa ai ureche muzicala nu doar voce. Eu cred ca daca te duci in alta tara tot cu greu vei ajunge cantareata.
Omg. ma refeream la dansul funky jazz. doamne ce stewpid people. stiu sa cant orice, btw. not your stewpid ordinary romanian girl who can't sing