| anonul a întrebat:

Cum s-au ridicat trupele rap prin '94, adica cum au devenit cunoscuti? Acum cine vrea sa devina M. C apeleaza la YouTube, scoate beat-uri de pe SoundClick, mai baga un concert cu 50-100 de oameni la un club din cartier...si asa aduna cateva mii de oameni in 2-3 ani, dar atunci cum au devenit Parazitii cunoscuti fara internet?

Răspuns Câştigător
| Aenoenienanonim a răspuns:

Mane sincer, in Romania, nu stiu cum s-au ridicat, dar in America de exemplu, se organizau in cluburi, (cluburi intre ghilimele fiindca erau niste daramaturi) niste "concursuri" numite Battle, unde Rapperi se confruntau in rime, iar publicul prin strigate si semne din maini, declarau invingatorul, Persoana care castiga, devenea cunoscuta, era vazut de vreun sponsor. si mai departe cred ca iti dai seama singur. Pace de la SlimStiff

2 răspunsuri:
| SerjRap93 a răspuns:

Pai eu cred ca fiind printre primii din Romania care au facut asa ceva au fost invitati in multe orase deoarece oamenii nu prea erau obisnuiti sa se exprime singuri si versurile lor i-a fascinat
parerea meawinking

| Aenoenienanonim a răspuns:

Mane sincer, in Romania, nu stiu cum s-au ridicat, dar in America de exemplu, se organizau in cluburi, (cluburi intre ghilimele. fiindca erau niste daramaturi) niste "concursuri" numite Battle, unde Rapperi se confruntau in rime, iar publicul prin strigate si semne din maini, declarau invingatorul, Persoana care castiga, devenea cunoscuta, era vazut de vreun sponsor. si mai departe cred ca iti dai seama singur. Pace de la SlimStiff

Întrebări similare