| anamaria2200 a întrebat:

Cum sa fac sa nu imi mai fie rusine sa cant in public? Dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| LissaLy a răspuns:

Ai primit niste raspunsuri idioate si in batjocura de la niste oameni, imi cer scuze, la fel de idioti. Daca ai voce, nu te lasa, chiar te rog, nu trebuie sa ai succes ca sa iti faca placere ceea ce faci, eu am exact aceeasi problema ca si tine, dar cred ca mai grava: eu iau ore de canto si progresez in fiecare zi, dar cand ma pui in fata oamenilor, nici nu se observa ca fac ore, florile nu le mai pot folosi, nu pot sa urc, nu pot canta, etc. Am in satul meu o prietena, a luat ore de canto de la Ana Pacatius si acum canta mai peste tot in judetul meu si cel vecin si a zis ca e pacat de vocea mea ca sa nu fie auzita si s-a oferit sa imi dea niste ore de actorie ca sa scap de rusine, asa a facut si ea. Daca nu ai scapat de rusine, cand voi scapa si eu de enorma mea problema, imi voi aduce aminte de tine si o sa iti scriu, sper ca pana atunci, daca ai gasit tu solutia, sa mi-o impartasesti si mie! Mult succes si nu te lasa influentata de gurile rele, fa ce iti face placere, e o lume libera, gandeste-te ca sunt atatea persoane care nu au voce DELOC si nu le e rusine sa cante.

| anamaria2200 explică (pentru LissaLy):

Wow multumesc! Eu inca nu am gasit o solutie dar m-a ajutat raspunsul tau!

5 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Ia-ti para de la dus si canti la ea big grin

| thalyslly a răspuns:

Te gandesti ca esti singura in incapere

| marialarysa a răspuns:

Gandeste-te ca esti singura in incaperelaughing

| Danielala_Elena_1999 a răspuns:

Iti imaginezi publicul in chiloti.