Depinde acum. Spune-le că îţi doreşti foarte umlt aşa ceva şi că vrei să înveţi şi să te ţii cu adevărat de ea. În sensul că nu ţi-a cumpărat-o câţi 2 zile şi după o arunci într-un colţ al casei. Asigură-i că e mai mult decât un simplu moft pentru o perioadă, că chiar doreşti să înveţi etc. Dar ai grijă la exprimare că dacă începi să plângi şi să-i sâcâi nu ştiu ce poţi rezolva.Baftă!
Depinde de care cea electrica este mai scumpa si nu cred ca vor sa iti i-a una pana nu le arati ca stii la cea acustica. Eu am chitara si mergand la clubul elevilor unde ai o ora pe saptamana i-am convins spunandu-le sa vorbeasca si cu profesorul si sa le spuna daca ma straduiesc... daca nu ai posibilitatea sa faci aceste cursuri incearca sa aduni niste bani si sa fi mai economa ei te vor intreba de ce a aparut aceasta schimbare si le vei spune, isi vor da seama ca tu chiar o vrei cu adevarat. Daca o prietena de-a ta are roag-o sa ti-o imprumute si inveti un cantec de ziua tatalui tau, mamei, bunici si asa vor ramane impresionati. Sper ca ti-am fost de folos.
ingridevelin23 întreabă:
CowboyxD întreabă:
Fefe2009 întreabă: