| lavyniutza a întrebat:

Cum sa imi setez amplificatorul? am "roland cube"va rog ajutatima si cu tutoriale daca se poate
Dau funda

Răspuns Câştigător
| syd a răspuns:

Cred ca cel mai bine e sa afli pe cont propriu cum sa produci fiecare sunet jucandu-te cu toate butoanele, pe rand. De exemplu iei Gain-u, selectezi un anumit voice si canti aceeasi secventa pe doze diferite. Faci asta pentru alte butoane, banuiesc ca amp-u e un Combo, deci ar trebui sa aiba si efecte pe care de asemenea trebuie sa le incerci. Este destul de mult de lucru, sunt multe combinatii, dar la sfarsit vei avea o vedere de ansamblu asupra gamei de sunete pe care o poate produce amplificatorul respectiv si vei putea obtine ce sunet doresti tu, intr-o anumita masura. Nu uita ca si butoanele de Tone si Volume de pe chitara afecteaza sunetul, asa ca joaca-te si cu alea.

5 răspunsuri:
| Altusername a răspuns:

Ajutati-ma* cu placere

| lavyniutza explică:

Syd, sunt noua in lumea amplificatoarelor si nu stiu ce cu ce se leaga

| syd a răspuns (pentru lavyniutza):

Si eu am fost la fel cand mi-am luat amplificatorul si chitara. Am stat o luna sau si mai mult sa incerc sa aflu macar niste combinatii de baza, care difera de la un amp la altul. E greu la inceput, dar dupa ce te obisnuiesti nu o sa mai ai probleme.

| lavyniutza explică:

Pardon

| lavyniutza explică:

Mersi de incurajare