Pai folosete un program de taiat melodii! daca ai Programul Nero, vezi ca in Complexitatea lui are un program " Wave Edit" cu acel program poti taia cum vrei orice melodie! Succes!
Bagi la google... download program de modificat mp3 si gasesti neaparat asa am facut eu... fundita?plsS
Mai simplu ar fi daca o tai tu cum vrei. Mai intai iei melodia de pe net iar apoi intri pe mp3cut.net sau descarci un program de taiat melodii, si o tai de unde vrei tu. Programul il poti descarca de aici: http://www.filehost.ro/362049/Program_de_taiat_din_melodii_rar/
Practic tai melodia
uite da-m id tau de mess da-m melodia imi spui de unde si ti-o tau eu
Pai nu prea ai de unde sa descarci... Cel mai simplu e sati scoti melodia intreaga apoi sa folosesti un program si sa tai o parte ca sa inceapa de unde vrei tu
Descarc-o asa cum e, mai apoi o bagi... Da n-ai unde s-o bagi... daca folosesti google chrome, baga traducerea(o sa fie rea, dar macar o sa ai inchipuire despre ce e vorba) si intra aici: www.mp3cut.ru ca mp3cut.net nu merge. zice ca are virusi dar, de fapt, e acelasi sait doar ca e in alta limba.
Melodiile nu se descarca asa cum vrei tu, gata taiate trebuie sa ai un mp3 cutter
kapetanos25 întreabă: