| Trafikkk a întrebat:

Cum schimbam romania?

Răspuns Câştigător
| alebuburuza a răspuns:

Prin vointa si exagerat de mult bun simt.si bineinteles mai sunt multe de adaugat ptr.ca Romania nu are nimic in afara de saracie, hotie, prostie, indiferenta si cel mai important o gramada de rromi care ne fac de cacao pe peste tot.nu este de ajuns un om ca sa se schimbe ceva iar restul sunt doar niste lasi care se lasa calcati in picioare de un guvern corupt.

13 răspunsuri:
| xSoaked a răspuns:

Buna intrebare. Bine ar fi daca ar fi un om normal care sa gandeasca precum noi la putere. Cum zice si [Ell][Dede], daca nu o fac cei care sunt capabili, dar nu vor, noi ce putem face? sad
A, sa nu aruncam gunoaie pe strazi, sa nu ne comportam ca la piata oriunde in oras, da. Dar e nevoie de o schimbare majora si noi nu suntem in stare de ea.

| CM7YRE a răspuns:

Raspuns "inteligent" thinking : Cred ca nici Dumnezeu nu poate/nu stie asta laughing

Elianna
| Elianna a răspuns:

Din punct de vedere muzical? Romania este nume propriu si se scrie cu litera mare, macar ca este tara ta!

| Sconcsiş a răspuns:

La ce te referi mai exact?

| Sconcsiş a răspuns:

Aaaa, scuze, acum am inteles. Greu, Trafikkk, greu

| ELD a răspuns:

Pai ai cum? Daca nu o fac aia care ar putea, ce sa mai zici de noi?

| UNfriendLY a răspuns:

E greu sa schimbi mentalitatea

| emy a răspuns:

Sunt de acord cu buburuza.As mai adauga faptul ca, daca vrem sa facem ceva, trebuie sa invatam sa fim uniti; nimeni nu poate face nimic de unul singur. Oare lumea nu vede ca astia au reusit ce si-au propus:sa dezbine lumea pentru a o stapani? Ce-ar fi daca, in loc sa le usuram munca, sa le-o ingreunam?

| Cryzy a răspuns:

Greu.

| Fallen1Angel a răspuns:

Ii dam foc

| Sound_9139 a răspuns:

Romania se poate schimba doar cu 5 ani de comunism sad urat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu, un om ii da scutecu(parlamentu` ) jos si pune altul curat!

| Trafikkk explică:

@Elianna - Scuze dar m-am grabit.