| valeriaJB a întrebat:

Cum se numeste muzica cintata de Demi, Selena, Miley, Jonas? CUM:pop, rock, rock-roll, care este!

21 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

pop si rockwinking

| Alex_7297 a răspuns:

Rock'n Roll zic ei, dar de fapt cântă pop.(cred, nu le ştiu melodiile, dar din ce se mai vorbeşte)

| Bacemi a răspuns:

Nu e valabil acelasi stil in cazul tuturor pieselor. In mare parte aceste vedete imbina aceste stiluri prezentate de tine. Totusi, sunt melodii ale acestor artisti care apartin de country sau alte genuri muzicale.

| und3c3ive a răspuns:

Miley Cyrus, pe numele ei adevarat Destiny Hope Cyrus este cunoscuta ca fiind una din cele mai bune artiste rock. insa ea are la activ si vreo 2 albume pop. la fel e si in cazul celorlalti.

| veronica12 a răspuns:

Se numeste send it on

| alexxa a răspuns:

Pai Demi, Miley si Selena canta popbig grin...Jonas Brothers canta Rock'n'Roll\m/

| luuu :) a răspuns:

Demi, selena, si miley canta pop iar Jonas Brothers rock,
nicidecum rock and roll

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crapping music!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cacat pe batz!
Uitati ce a ajuns muzica in ultima vreme... cantarete false, cu toate piesele la fel concentrandu-se doar pe aspect, sau actori care sunt falsi si nu au putere sa joace decat in seriale pentru copii! Muzica din ultima vreme nu are concept nu transmite nici un sentiment, ce s-a intamplat cu led zeppelin, beathles, metallica, nirvana? Aceea este muzica adevarata nu ca "muzica" de "amu"!

P. S. no offence, asta-i adevaru, omu care face muzica adevarata moare sarac, cand unu care isi face unpic de spectacol pe niste chesti de ***...

PPS credeti-ma stiu ce zic!

| KatherineKath a răspuns:

Send in on

| RwoarrxKandii a răspuns:

Pop(jonas) rock(selena, miley, demi)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rock-roll!

| Fiction a răspuns:

Send it on?

| gummy_4146 a răspuns:

Niciuna...crek dance...cam asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca acesti artistii canta pop rock. oricum asta este parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Send i on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Send in on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pop-rockwinking