Ce mi-a mai placut aia din azerbaidjan! bai frate ce piesa a avut! dar aia din armenia sau alea din serbia! pfoai nebunie! astea trei tari se bateau sigur la trofeu!
Mi-au placut anul acesta si roxen de la noi! aia din moldova natalia gordienko asta a fost si in 2006 cred ca stii! cu arsenie toderas fost la o-zone!
Mi-au placut si cipru dar si Grecia anul asta! insa aici ma asteptam ca reprezentantul sa fie la Grecia un grec sau o greaca! dar am inteles ca reprezentanta de anul asta e de origine olandeza de fapt! in fine! la cipru! ma asteptam sa fie tot o asa o cipriota! sau un cipriot! ma rog mi-a placut de el! desi speram la o prezenta feminina! dar asta este! astea doua tari mi-au placut vreo doi ani cel putin! 2018 si 2019! dar se pare ca si anul asta mi-au placut! cred ca pe langa belgia! au mai fost si ucraina care iarasi nu mi-a placut! tipa aia! mi-a adus aminte de polonia acum un an sau doi ani tot asa! Australia nu mi-a placut iarasi! una cu parul albastru parca e ciocanitoarea woody! urata rau aia bleah! mai are si par la subrat! bleah! tot albastru asa! am impresia ca asta voia sa se foloseasca de asta pentru a castiga! ca mai stiu de alde astia care tot asa au castigat datorita manevrelor politice sau care tineau inclusiv de lgbt bdsm! chiar ala salvador sobral zicea spunea ca pentru el a fost asta un soi de prostitutie! oricum mie ca sa fiu sincer nici de netta barzilai nu mi-a placut! nici conchita wurst! nici loreen! nici lena meyer landrut etc!
Mi-a placut Victoria din echipa Bulgariei. https://www.youtube.com/watch?v=vnkKnKQ892U
Trista rau melodia :(
E am avut si eu favorit pe arilena ara! super piesa ei! si aia de care zici tu mi-a placut!
Da asa este! oricum roxen am auzit ca in 2021 va participa din nou! asta este bine!
Când am auzit că se anulează anul ăsta m-am întristat, recunosc. Am așteptat cu sufletul a gură luna mai așa cum o fac de fiecare dată. După ce a început zarva cu virusul, am sperat în fiecare zi că nu se va anula dar s-a întâmplat asta până la urmă iar întristarea mea a fost cu atât mai adâncă, ca să spun așa. Mai ales că un artist a muncit din plin să ajungă pe scena aia. De data asta Roxen, pe care da, o admir! De când cu anul lui Ovidiu, în care nu a mai ajuns pe scena Eurovisionului, pretuiesc munca unui artist de o mie de ori mai mult si ma revolt si ma afectează să știu că unui artist i se înțeapă balonul vis cu un ac care îl sparge.
În cazul lui Roxen am fost mai înțelegătoare și mi-am revenit repede apoi, da, și eu am cautat să mă bucur doar de ceea ce s-a întâmplat online. Nu putea fi altfel...și măcar e bine că Roxen are șansa să pună totuși piciorul pe scena din Olanda anul viitor.
anonim_4396 întreabă: