| mioara a întrebat:

Cum vi se pare anul acesta Festivalui Cerbul de Aur?

Răspuns Câştigător
| Rrrretarded a răspuns:

Cerbul de aur de anul asta... e un fel de megastar un pic mai haios laughinglaughinglaughinglaughing

3 răspunsuri:
| crisS a răspuns:

Super fain in urmaresc de vreo 2 -3 ani! Mi se pare super O. K

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Sincer...particiantii sunt departe de a fi buni...este totusi un concurs international de interpretare...Auditia si efectele luminoase sunt bune...prezentatorii sunt asa cum ii stim de la TV...Nu stiu cand vom invata sa prezentam un Concurs sau un spectacol important...Prezentatatoarele din prima seara erau imbracate ...chiar nu-mi gasesc cuvantul sa nu jignesc...Trebuie sa se tina cont de fizicul si varsta lor...erau ca niste paiate din teatru de comedie...Cred ca mai mult rafinament si eleganta ar ridica stacheta concursului... Orice detaliu aduce un plus acestui concurs! Apoi, a doua seara... Temi si celalalt prezentator, unul in costum si celalalt in pantaloni cu bretele...chiar au fost de ras...si glume care nu-si au rostul...Suntem un popor glumet, sugubat... dar intr-un concurs trebuie sa mentii un ton oficial si elegant...si glume de bun gust si foarte scurte...nu oricine le intelege si le gusta!
Sper sa fii invatat cate ceva in aceste doua zile si ceea ce va urma sa fie superior!
Astept cu nerabdare pe cineva care sa cante cu adevarat si sa ma faca sa cred ca merita Cerbul de Aur!

| pepenerosu a răspuns:

In aceste 2 zile l-am urmarit.si nu mi s-au parut voci deosebite.chiar mi s-au parut foarte banalehappy. La mamaia au fost mai buniwinking! dar introducerea cu showul de dinainte si de dupa mi-a placut! mai ales holograf si hot chocolatehappy

Întrebări similare