Ok...eu nu cunosc muzica clasica atata de bine, asa ca o sa iti spun cam ce impresii a facut aceasta melodie unui neavizat ca mine (abia daca stiu sa citesc notele, nu cant la nici un intrument, am educatie muzicala din scoala pana in a 8-a)...pai, in primele secunde mi se parea foarte mohorata, dar de la 0:50 incolo a inceput sa se animeze si sa imi si placa^^ este o piesa grea si frumoasa, dar nu pot sa ii prind subtilitatile si sa o apreciez la adevarata ei valoare are un ton in general grav, a revenit la acel motiv . As spune ca titlul se potriveste cu "vederea" istoriei din cartea de limba romana despre unguri (pana la urma, tot mai mult imi place La Campanella). De la 06:00, partea aceea o cunosc foarte bine, am mai auzit-o si imi place^^ ca si cum Liszt ar incerca sa repare impresia pe care i-am ghicit-o pana acum cu siguranta partea asta il solicita mult pe pianist. Si sfarsitul cred ca fost folosit ca soundtrack pentru desene gen Tom&Jerry^^ a, am ascultat interpretarea lui Josef Bulva eu. Parca e mai puternica decat a lui Rachmaninoff. Stii ceva? Piesa asta nu e rea deloc
User1082 întreabă: