Muzica lui imi place, ascult, dar e cam ciudat tipul...si prea atrage atentia, iar asta nu ar fi un lucru rau daca ar trage atentia prin muzica nu prin faptul ca se drogheaza, ca cica ar fi gay, ca are 1 sau 2 coaste rupte pentru...autosatisfacere.
Nu imi place. E adevarat ca nu prea am dat atentie muzicii lui, dar am o parere foarte proasta despre look-ul lui si cred ca face tot ce face pentru faima. Nu ma deranjeaza ca-l asculta altii ci doar ca-l imita. Cam atat am avut de spus.
Îmi place stilul lui și versurile, care sunt destul de speciale, gândite, ingenioase. Mai mult decât ale altora din genul lui. E printre preferații mei.
Deși sperie multă lume și e făcut în toate felurile de toți inculții, mi se pare incredibilă originalitatea lui. Ei nu realizează asta.
P.S: Tu tot nu te-ai cărat făi? Că așa ziceai într-o întrebare raportată (păcat că am văzut-o doar pe mail și nu ți-am putut răspunde).
Serios, ești drăguță, creativă dar...cum îți permiți să faci pe cineva stupid, din moment ce făceai parte din mulțimea de stupizi inclusă de tine? Probabil acum mă voi trezi cu o grămadă de injurături din alea de piață. Nu e nimic, va fi super amuzant să te văd stresându-te, probabil. Și încă ceva nu înțeleg de ce mă urăști...nici nu mă chinui să aflu, nu vreau să depind în niciun fel de tine.
P.S 2 : E Marilyn
Pentru mine nu a insemnat mare lucru niciodata si nici nu va insemna ceva vreodata.
AnnonnyMa întreabă: