Miley si Selena mi se par OK, mi se par de treaba, au talent muzical si actoricesc, ascult muzica lor si ma uit la serialele in care apar.
Miley cyrus a fost "idolul "mea dar de la un timp se purta foartiudat fapt care ma intristat si dintr-o data selena gomez e vedete mea prf...nu stiu cum s-a intamplat dar ma rog. dai funda?...nu cred ca dai ca e o opinie
Selena gomez e ok, imi place. dar miley cyrus mi-a placut, dar a cam facut pe "fata mare"
Imi plac am2ua...miley cyrus a fost idolul mea.am poze rare hi5 fan club etc...selena e super. dar din am2oua o prefer pe demi lovato :X
Nu imi plac trasaturile lor, dar lasand asta la o parte, nu imi place nici cum joaca. cum canta ...nu pot sa imi dau cu parerea pentru ca nu sunt genul meu deci nici nu ascult muzica lor mi se par asa, artiste care se vor evapora destul de repede.
Selena Gomez este putin fitoasa dar este frumoasa.
Miley si ea este O. K dar nu imi place la ea ca a stat ca 6 baieti de odata:-|
BANAL!
Poi sunt niste fete talentate, amandoua au voce si talent actoricesc...Parerea mea este ca indiferent de barfele care apar despre ele, sunt niste fete deosebite, iar noi nu suntem nimeni sa le criticam.Amandoua sunt oameni, si amandoua pot face ce vor, iar noi nu trebuie sa ne amestecam in viata lor...Asta e parerea mea.
Imi plac unele melosii de la ele dar nu pot spune ca wow sunt obsedata. selena e mai draguta ca miley!
Selena e draguta.Si Miley e draguta chiar daca n-o iubesc de loc . Oricum mi se pare draguta dar de la un timp se cam crede cea mai importanta.Si se imbraca in ce nu trebuie