Foarte frumoasă melodia, și versurile superbe. El cred că vrea să ne spună cât de frumoase suntem și cu machiaj și fără, și cu haine frumoase și fără, așa cum ne-am născut, naturale și frumoase!
Bun venit pe site, nycoluvy2! Ador melodia lui Bruno Mars :x! Uita-te la regulile de folosire a cont-ului de pe TPU.
Cum castig puncte pe TPU?
Daca esti logat si oferi raspunsuri acumulezi puncte. De asemenea, castigi puncte si prin voturile primite pentru raspunsurile tale. Trebuie sa ai in vedere faptul ca si pe TPU calitatea primeaza – cu cat raspunsul pe care il dai este mai bun, mai folositor, inteligent sau amuzant (si cotat ca atare de catre ceilalti utilizatori), cu atat vei primi mai multe puncte pentru acel raspuns.
•pentru postarea unui raspuns (aprobat) veti primi 50 de puncte;
•pentru postarea unei intrebari nu se mai ofera niciun punct si nici pentru votarea raspunsurilor postate de altcineva;
•atunci cand un raspuns este ales castigator, cel care l-a postat primeste 100 de puncte;
•pentru fiecare vot "folositor" sau "inteligent" primit, se ofera cate un punct.
De asemenea, se acorda puncte suplimentare pentru rapiditatea cu care postezi un raspuns:
•primul raspuns postat pentru o intrebare valoreaza 50 de puncte;
•al doilea – 40 de puncte;
•al treilea – 30 de puncte;
•al patrulea – 20 puncte;
•al cincilea raspuns – 10 puncte.
Sursa: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente.
O stiu dinainte sa ajunga in topuri si mi se pare foarte frumoasa, versurile chiar te sensibilizeaza, mai ales daca esti fata.
Suuper cool, cui nu-i plk...wsm de el/ea...pentru ca ii minunata, cool, mf, suuper, tare, si versurile is foarte frumoase!
Este cea mai superba melodie cantata vreodata!:X:X:X
Bruno Mars stie cum sa-si faca fanii sa-l iubeasca mai mult:X:X
E cel mai tare cantec, iar Bruno Mars este foarte dragut si in plus aceasta melodie ar putea fi folosita si ca declaratie de dragoste deoarece este foarte tare!:X:*
Bruno Mars paraca are in sange cantataul, iar aceasta melodie este the best!:*:*
Cuvintele sunt alese asa de frumos si acest cantec este completat si prin minunata lui voce deci prin urmare este cea mai tare melodie din lume la ora actuala:!:X:X
claudiu2805 întreabă:
Patricia444 întreabă: