anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi se pare noua Miley Serox (Cyrus) am vazut ca a devenit mai tarfulitza asa laughing mie una`mi convine laughing da` sa nu se apuce de ROCK ca o sa o urasc din toata inima... Daca se crede rockeritza e prst... deci cum vi se pare?

2 răspunsuri:
| DeDe9666 a răspuns:

Mie imi place si stilul si cum canta :Xpeace sign

| MusicisMusic a răspuns:

Hi! A fost tarfulita'. Acum, dupa ce a fost anuntat divortul parintilor a devenit mai cuminte.Nu chiar cuminte pentru ca asta se numeste miracoltongue insa si-a modificat putin stilul vestimentar in bine.Chiar daca se imbraca cum se imbraca pot sa iti jur pentru ea ca e un copil bine-crescut si educat, cu bune maniere si nu are PREA multe fite.Cu rockul nu prea imi pasa insa cred ca ar fi okay, poate ca, ce e nou e bine-primit insa sa nu intinda coarda. Vocea ei e destul de buna insa, niciodata nu poti ajunge la perfectiune doar progresuri foarte mari, langa perfectiune. E de apreciat puterea si energia ei pozitiva si ca a reusit sa realizeze 4 turnee mondiale in 6 ani de zile.Are multe fane imature si care vad in fata doar fata blonda, inocenta si calma cu viata dubla si nu vor sa accepte ca Hannah e acum Miley fara cantece prostesti, ca asa erau alea din HM.De muncit munceste mult si s-au vazut rezultatele insa sa dea Domnul sa nu ajunga ca si Britney.Nu o idolatrizez dar imi plac cantecele triste pe care le-a compus si cantat.Incearca sa asculti Stay si Every Rose Has It Thorn... poate o sa iti schimbi parerea despre ea macar 0, 001% in bine.Sa auzim de bine! Theodora

Întrebări similare