| Al33 a întrebat:

Cum vi se pare Selena Gomez? Dar Miley Cyrus?

Răspuns Câştigător
| Allways a răspuns:

Amandoua au personalitate si stiu sa se impuna sunt bune actrite si cantarete impreuna cu Demi Lovato imi plac toate!

12 răspunsuri:
| Onutzyk a răspuns:

Selena mai e cum mai e da pe Miley imi vine s`o omor

| laura23 a răspuns:

Amandoua au succes insa, sa fim seriosi, Selena e mult mai frumoasa decat Miley mie cel putin imi place mai mult de Selena

| PinkyFlor a răspuns:

Buna!

Mie imi place mai mult de Selena Gomez. Dar despre Miley nu pot spune acelasi lucru. Niciodata nu mi-a placut Miley. Mi s-a parut nesuferita. iar Selena mi-a placut de ea si inca imi place. este o fata la locul ei.deci chiar imi place. Nu am ce spune importiva ei, dar impotriva lui Miley multe...

Sper ca te-am ajutat! Pa-pa!happy

Răspuns utilizator avertizat
| Alecss_2047 a răspuns:

La ce te referi? La cum arata, cum se imbraca cum se comporta, etc? Pai mie mi se par dragute, se imibraca superb, au o viata minunata. Din nu stiu ce motive imi place mai mult Selena Gomez laughing. E o actrita minunata si canta frumos. Miley e mai rebelawinking

| larisssssa a răspuns:

Selena clar, Miley este o drogata nu mai pot sa o sufar

| denyiuly a răspuns:

Selena gomez mi se pare o actrita buna si o cantareata excelenta dar imi place mai mult miley cyrus nu stiu din ce cauza personalitatea sa este mult mai puternica decat a selenei gomez. am vazut ca miley cyrus este vedeta anului 2010 si de aceea imi place mai mult.

| veronikaa a răspuns:

Cum sa va placa oameni buni Selena... nici nu se compara cu frumusetea lui Miley... Miley are ochi albatsri si buze superbe.Selena si nu se pricepe la actorie Miley are 2 filme si joaca si in serial si canta magnific.Este mai rebela si provocatoare decat Selena. slabanoaga si chiar nu imi place si nu vreau sa va jignesc preferatul dar eu o ador pe minunata Miley Cyrus! Cien e c u mine >>>?

| MalinaH a răspuns:

Veronikaa eu sunt cu tine happy

| PunkLollipop98 a răspuns:

Veronica si eu sunt de partea ta.Miley are o personalitate mai puternica, e independenta si descurcareata.Selena la 18 ani inca se ma tine dupa Disney Channel.Nu stiu daca si-ar mai putea tine cariera pe picioare fara Disney.Nu spun ca Selena nu ar avea ceva talent, dar Miley mi se pare mai ok.

| Bianca25 a răspuns:

Nu criticati oamenii [ Miley sau alte vedete ] inainte sa cunasteti aceea persoana, presa vorbeste multe da nu cred ca in reviste si pe net este scris crudul adevar mie... sincer imi place de amandoua

| daniela4853 a răspuns:

Bai fratilor cei care sunteti de acord c veronica va place de miley.dc va place? ca e drogata? nu e un exemplu bun de luat? daca tot vreti un idol alegeti un idol bun de urmat, cu un caracter bun nu o drogata.la actorie selena este super.imi place mai ales personalitatea ei din magicienii din waverly place iar melodiile ei sunt superbe.lasati-o pe miley in pace.si spuneti ca selena se tine de disney.pai dupa hannah montana ati mai auzit ceva de ea? mai apar melodii pe youtube...asa ca mai ganditi-va inainte sa comentati.cititi despre ambele fete despre viata ei personala.da ma rog selena e cu justin...nici mie nu-mi place de el.dar ei se iubesc si asta conteaza.cn e cu mine?

Întrebări similare