| Georgiana95 a întrebat:

Cunoasteti pe cineva care a fost la concertul lui Michael Jackson din 1992?happy Doar din pura curiozitate, la mine a fost tata si a spus ca a fost foarte tare si ca nici macar nu aveai loc sa te misti la cata inghesuiala eralaughing( Cei carora nu va place Michael nu raspundeti pls)winking

16 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu cunosc o astfel de persoana. Dar stiu ca ar fi fost super sa ma pot afla acolo. Imi place mult Michael.

| JeSa a răspuns:

Nu am fost, dar este asa cum spune tongue - tatal tau; si mi-au placut cantecele - Regelui Muzicii Pop - happyMichael Jackson.

| JeSa a răspuns:

Georgiana95, este cumva vb. de acest - concert?!
http://stirileprotv.ro/......-1992.html
http://www.ziare.com/lifeshow/
Katya, citeste si tu, eu am facut-o :)
http://www.ziare.com/......992-809848

| JeSa a răspuns:

Georgiana95 - ma bucur de cunostiinta.
Multumesc!

| ing. a răspuns:

Buna. Da, am vorbit cu o fata pe un chat, care a fost la concert. Mi-a spus ca a fost cel mai fericit moment din viata ei.Totul a fost incredibil.(normal, doar vorbim despre cel mai mare entertainer si megastar al tuturor timpurilor. Fata despre care am scris mai sus, a fost la conertul din 1992. Am un prieten de familie care a fost in 1996, si a stat la cativa metri de scena. Mi-a zis ca plangea si nu isi putea lua ochii de la el.Acest prieten a fost la o multime de concerte, cam a tuturor artistilor ce au fost in Romania, insa cel cu Michael l-a marcat intr-adevar.happyMi-ar fi placut sa merg, insa eram mult prea mica.Il iubesc pe Michael. Long live the king!
Un an nou fericit si plin de bucurii!

Răspuns utilizator avertizat
| Georgiana95 explică:

@JeSsYkA da, acela ewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cunosc pe nimeni care sa se fi dus la concertul respectiv, dar l-am vazut la televizor chiar de ziua lui, daca nu ma-nsel si chiar asa a fost:era super multa lume si au lesinat o gramadalaughing. Concertul a fost super tare... exact asa cum ne-a obisnuit sa fie toate concertele lui si se vede clar ca-i placea ceea ce facea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa moartea lui, mama mi-a zis ca a primit doua bilete gratuite la concert(de la facultate), dar s-a ivit o problema in familie, si a trebuit sa plece din Bucuresti, deci nu a fost si regreta si acum. dar asta estewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am fost cu parintii la ala din 1996, nu mi-a placut paza. Abia am reusit sa ma apropi pentru cateva minute, garda de corp a megastarului era tot timpul in alerta.

Am acasa intr-o rama pe perete, poza mare eu cu MJ, e valoarea mea Eram mic, prin clasa a2a(parca) si dansam pe ritmul muzicii Ma uitam in jur si vedeam cum lesina fetele, MJ era cu zambetul pe buze, facea cu mana, simteai o caldura cand te apropiai de el. Cand am facut poza am simtit o mana calda pe chip si un zambet de inger.

Idolul meu, niciodata nu-l voi uita... Michael Jackson.

| malina_9455 a răspuns:

Pai la mine au fost tata si mama...cica mama a lesinat.asa e era o inghesuiala...mi-a zis tata ca femeile cadeau pe jos parca erau impuscate.

| malina_9455 a răspuns:

Pai la mine au fost tata si mama...cica mama a lesinat.asa e era o inghesuiala...mi-a zis tata ca femeile cadeau pe jos parca erau impuscate.

| malina_9455 a răspuns:

| malina_9455 a răspuns:

Pai la mine au fost tata si mama...cica mama a lesinat.asa e era o inghesuiala... mi-a zis tata ca femeile cadeau pe jos parca erau impuscate.

| destiny17 a răspuns:

Cati ani avea atunci Michael?

| sakurashinoby a răspuns:

Nu cunosc pe nimeni da eu simt pentru Michael I Love Michael